Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Een back- up van uw bestanden voordat een Systeemherstel
Back-up van bestanden op uw computer is een essentieel onderdeel van computer onderhoud . Of u wilt dat uw gegevens bewaard voor bewaring of je moet een extra kopie van het op een andere locatie , een back-up is de manier om te gaan . Het wordt vooral belangrijk om een ​​back- up van uw bestanden bij het maken van dramatische veranderingen in het systeem , zoals het herstellen van uw systeem naar een eerdere toestand . Het is tijdens deze processen die grote fouten kunnen optreden , en een back-up zal van pas komen . Om alles nog eenvoudiger te maken , zijn er verschillende even efficiënte manieren om een ​​back- up van uw bestanden . Wat je
Externe harde schijf ( optioneel ) op flash drive ( optioneel ) op Lege CD - R of DVD-R ( optioneel )
Toon meer instructies
< br Need >

gebruik 1 vooraf geïnstalleerde back-up tools . Veel computers hebben backup software voorgeïnstalleerd bij aankoop ( bijvoorbeeld Time Machine voor Mac of Backup en Restore voor Windows ) . Deze tools zijn ontworpen om een ​​back- up van bestanden naar verschillende media , zodat ze op de harde schijf van de computer of een externe fysieke drive om totaal verlies van gegevens te voorkomen kan worden gehouden . Bij het openen van het hulpprogramma , volgt u de instructies op het scherm om de back-up te voltooien . Kopen van 2

Back -up van belangrijke bestanden naar een flash drive of memory stick . Steek de stick in een USB-poort op de computer . Drag - and-drop de geselecteerde bestanden naar de drive icoon die op het bureaublad verschijnt ( voor Mac ) of in Deze computer ( voor Windows ) . Flash drives en memory sticks zijn zeer draagbaar en kan in kleine ruimten, zoals een kluis worden bewaard . Hoewel ze meestal niet een capaciteit van meer dan enkele gigabytes ( GB ) , ze zijn groot genoeg om uw belangrijkste bestanden te houden .
3

Vul een externe harde schijf . Deze externe schijven hebben meestal een zeer grote geheugencapaciteit en kan daarom houden de meeste of alle bestanden op een harde schijf . Sluit de externe harde schijf via een USB -poort . U kunt slepen en neerzetten bestanden op de schijf of het gebruiken als een back-up medium via een vooraf geïnstalleerde backup utility .
4

Burn belangrijke bestanden naar een lege CD - R of DVD - R . Een back-up van een hele harde schijf kan veel schijven te nemen , dus deze optie is ideaal als u wilt back-up van belangrijke media of document -bestanden voor gemakkelijke toegang later . Plaats de schijf in het cd - rom-station en volg de aanwijzingen op het scherm ( voor zowel Windows als Mac ) om een ​​back -up en branden van bestanden .
5

Bestanden uploaden naar cloud storage . Internet cloud storage diensten (zoals Mozy en Dropbox ) zijn grote manieren om een ​​back- up van bestanden naar het internet voor toegang vanaf elke internet - geschikt apparaat . Belangrijke bestanden met gevoelige informatie mag alleen een back-up naar cloud-diensten zoals Mozy beveiligen . Wolken zoals Dropbox zijn geweldig voor back- up foto's , video , en andere minder - gevoelige bestanden .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe Vista -update Backups Verw…
·Een back-up van een complete h…
·Hoe maak je een back-upbestand…
·Manieren om een ​​back -up van…
·Hoe kan ik mijn computer te he…
·Hoe maak je een Sonicwall Back…
·Een back-up van een harde schi…
·Hoe maak je een complete back-…
·Een back- up maken van gegeven…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word- macro maken om het …
·Hoe te Glass maken in Photoshop 
·Hoe maak je een website met behulp van A…
·Web-Based Project Management Tools 
·Hoe maak je opslaan als een PDF- Van Ill…
·Hoe te Mandarijn Software Installeren om…
·Hoe maak je een duidelijk effect verdien…
·Hoe de Tekstrichting wijzigen in Microso…
·Hoe om uw Windows Media Player Onbekend …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com