Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een duidelijk effect verdienen met Photoshop
Adobe Photoshop kunt u effecten om digitale foto's toe te passen . Je kunt uitrekken , kleur , filteren , superimpose en zelfs te tekenen uit de vrije hand lijnen . U kunt ook effen afbeeldingen te nemen en hen transparante tegen een achtergrond maken om een spookachtige of engelachtig effect bieden . U kunt de hoeveelheid transparantie zelfs bedienen met Photoshop " Opacity "-functie . Als u bekend bent met het proces te worden , kunt u beginnen met het toepassen van transparanten voor tal van artistieke doeleinden . Instructies

Open twee digitale foto 1 met Photoshop . Om een ​​transparant effect te creëren , moet u een afbeelding plaatst in de voorkant van een ander . Als u een transparant gebruik van slechts een afbeelding te maken , verschijnt hij niet transparant helemaal , te wijten aan het gebrek aan contrast . Kopen van 2

Klik op de " Lasso " of " Magnetische lasso " tool op uw werkbalk , en trek een rechthoek om het gedeelte van de afbeelding die u transparant wilt maken . Bijvoorbeeld, als je wilt een transparante afbeelding van een gezicht vervagen te creëren in een nachtelijke hemel , gebruik je lasso om een selectiekader te tekenen rond het gezicht in je voorgrond afbeelding ( de afbeelding die u transparant wilt maken ) .
< br > Goedkope 3

Klik op de functie " Move" op uw werkbalk . Het lijkt op de top en ziet eruit als een zwarte , naar beneden wijzende pijl . Gebruik je gereedschap "Verplaatsen" om uw keuze te klikken en handmatig verslepen naar je tweede afbeelding - je achtergrondafbeelding . Bijvoorbeeld , misschien heb je een afbeelding van een gezicht ( image je voorgrond ) en een afbeelding van een nachtelijke hemel ( je achtergrondafbeelding ) . Sleep je voorgrond selectie afbeelding op de achtergrond op .
4

Maak afbeelding je voorgrond indien nodig . Klik op " Transform " en vervolgens " Scale " op uw Photoshop- menubalk . Versleep de hoeken van je keuze naar binnen en naar buiten totdat het je voorgrond lijkt om de juiste maat te zijn .
5

Klik op " Window " en vervolgens " Lagen " op uw menubalk om uw " Layers " palet te openen . Het zal verschijnen meestal aan de rechterkant van uw scherm , aangeduid met het woord " Lagen . " Klik op de laag die je voorgrond selectie bevat markeren . Je moet een kleine miniatuur van de afbeelding net rechts van de laag titel op uw " Layers " palet zien .
6

Klik op de " Opacity " balk aan de bovenkant van je " Layers " palet . Met behulp van uw muis , sleept u de schuifregelaar langzaam naar links , en kijk als het je voorgrond wordt steeds transparanter . Stoppen met de schuifbalk te verplaatsen wanneer u uw gewenste hoeveelheid transparantie te bereiken .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te PhotoShop CS4 Filters G…
·Hoe maak je een WordPress blog…
·Hoe te Gebogen Letterlijke tek…
·Hoe te Shapes toevoegen in Pho…
·Hoe maak je een laag in Photos…
·Hoe maak je een Liquid Layout …
·Waarom wordt Photoshop Toon mi…
·Hoe maak je een Mix Tape Cover…
·Hoe maak je een Photoshop- fil…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren naar WMV 
·Hoe Songs Get op iTunes te spelen op het…
·Definitie van Icon in Microsoft Excel 
·Hoe u uw DriveLock Password Reset 
·Hoe kan ik een aangepaste login naar Joo…
·Hoe maak je een PowerPoint- document ops…
·Hoe te Uitsnede van een beeld voor het m…
·Afdrukken in Excel 2007 
·Hoe kan ik een Apple Mail Accounts map v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com