Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Manieren om een ​​back -up van gegevens
Een back -up van gegevens op uw computer is cruciaal . Als u niet de bestanden regelmatig op te slaan op uw harde schijf , zul je deze bestanden verliest als uw systeem crasht of als er een probleem ontstaat dat houdt je toegang krijgen tot uw bestanden . Er zijn vele manieren om een ​​back -up van uw gegevens met behulp van interne en externe media . De optie die je over het algemeen kiest hangt af van de hoeveelheid gegevens die u wilt opslaan en hoe u het wilt opslaan . De meeste computer bezitters gebruiken meer dan een back-up methode , dus met behulp van zowel interne als externe methoden voor het opslaan van uw gegevens is ideaal . Windows Systeemherstel

Als u werkt met een Windows-toepassing , hebt u toegang tot Systeemherstel en Disk Backup . Systeemherstel creëert een herstelpunt elke keer dat u een nieuw bestand te downloaden en installeren van updates . Een herstelpunt is ook gemaakt na 24 uur van het computergebruik . Als uw systeem storingen en ontkent u toegang tot uw bestanden , kunt u Systeemherstel gebruiken om bestanden te openen tot aan de datum van uw herstelpunt . Disk Backup maakt gebruik van een wizard die u door het proces van uw computer gegevens handmatig opslaan en hebt u toegang tot opgeslagen bestanden op elk gewenst moment .
CD's , DVD's en Blu-ray Disks

Lege dvd's en cd's zijn een goedkope manier om extra kopieën van belangrijke data die u wilt opslaan te creëren . DVD's kunnen maximaal 8.5 gigabytes aan gegevens en CD's slaan over het algemeen slaan 700 megabyte opslaan . Omdat opslagruimte beperkt is , worden meerdere cd's en dvd's die nodig zijn om zeer grote hoeveelheden gegevens op te slaan . Blue - ray -schijven opslaan van maximaal 25 gigabyte aan gegevens en en zijn de beste optie voor het opslaan van grote videobestanden en foto's .
Externe Harde Schijven

External harde schijven zijn de meest voorkomende apparaten die worden gebruikt om een ​​back -up van gegevens . Omdat deze apparaten van grote hoeveelheden gegevens ( hogere capaciteit schijven kan variëren van 500 gigabytes tot 4 terabytes ) kunt opslaan , kunt u regelmatig een back -up van uw gehele systeem . Externe schijven aansluiten op uw computer met een USB-of FireWire -kabel . Eenmaal aangesloten , u zet de harde schijf op , de overdracht van uw gegevens om en zet het apparaat uit . Externe schijven kosten van $ 50 tot $ 400, met ingang van maart 2011 , afhankelijk van het merk en het geheugen .
Online File Storage

online opslag van bestanden
is een geweldige optie voor degenen die willen om bestanden en gegevens tussen verschillende computers te delen . Dropbox bestanden overal en Moby zijn drie bedrijven die online opslag van bestanden te bieden voor een maandelijkse vergoeding . Deze bedrijven bieden ook 1 tot 2 gigabytes aan opslagruimte gratis elke maand . Ze zijn compatibel met zowel Windows -en Macintosh-systemen en geven u toegang tot uw bestanden overal waar u toegang hebt tot internet .
USB Flash Drive

USB flash drives
zijn ideaal voor het vervoer uw gegevens met u waar u ook gaat . USB-drives zijn veilig tegen virussen , hackers en de harde schijf storingen . Met een USB-drive , kunt u uw gegevens omhoog trekken op elke computer die een toegankelijke USB -aansluiting heeft . U kunt de aankoop een gemiddelde USB met 2 gigabyte tot 16 gigabyte . Ze variëren in prijs van $ 8 tot $ 100, afhankelijk van het aantal gigabytes en de merknaam . Hogere capaciteit modellen verschijnen met 265 gigabyte .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Een back-up SharePoint 
·Hoe je Time Machine gebruiken …
·Hoe om een back-up naar een Vo…
·Is er een manier om Contactinf…
·Hoe kan ik een Bare Metal Back…
·Een back-up cPanel 
·Hoe om programma's in een Back…
·Hoe te Filezilla Logins Backup…
·Backup Procedures Binnen Micro…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe u de grootte van een PDF-bestand Kle…
·Hoe de Schaar tool te gebruiken in Adobe…
·Hoe te vergelijken en samenvoegen in MS …
·Hoe te Sneeuwvlokken maken over GIMP 
·Hoe te Linked Servers Query 
·Wat is McAfee OAS ? 
·Hoe maak je een foto van de PC sturen aa…
·Hoe kan ik een gebruiker toe aan Skype o…
·Hoe te branden meer dan een stuk van MP3…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com