Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Welke soorten extensies Do Audiobooks hebben?
Audio boeken zijn opgenomen lezingen van fictie en non-fictie werken , vastgelegd op tape , cd of digitaal formaat . U kunt luisteren naar een audio-boek terwijl het doen van activiteiten , zoals joggen en rijden, zonder te staren op een boek . Als u audio-boek bestanden te downloaden of te importeren naar uw computer , kunt u tegen een van de vele bestandstypen voor elk opgenomen bestand . M4B

M4B
( of " . M4b " ) is de officiële extensie van Apple voor Apple Audioboekbestanden gedownload van de iTunes Store . U kunt M4B bestanden openen in iTunes of overbrengen naar een Apple iPod . Het formaat zelf is een variant van de M4A formaat gebruikt voor algemene audiobestanden . M4B bestanden verschillen die gebruikers kunnen hen bladwijzer . Als u op " Stop" in het midden van een M4B -bestand , kunt u terug te komen en later te hervatten , zelfs als je hebt geluisterd naar andere audiobestanden in tussen .
AA

de AA -formaat is de officiële audio boek uitbreiding van Audible , een bedrijf dat is gespecialiseerd in audio- book downloads . Net als bij M4B bestanden , heb je de mogelijkheid om AA- bestanden bladwijzer , en je kunt ze openen in iTunes , Nero , Tunebite , SoundTaxi Media Suite , Tunecab en eigen AudibleManager het bedrijf . U kunt ze ook overzetten naar een iPod of op de Audible AudiblePlayer .
AAX

De AAX formaat
is ook een Audible -formaat , maar verwijst naar de Audible verbeterde Audiobook File . Hoewel vergelijkbaar met de AA -formaat , de AAX formaat ondersteunt visuele media, zoals afbeeldingen en video , samen met de metingen . Daardoor wordt AAX vooral gebruikt voor interactieve audio-boek bestanden, die aanvullend materiaal omvat naast het lezen .
MP3

Als je importeert cd audioboeken in de computer met behulp van een programma zoals iTunes , Media Monkey , Windows Media Player of Winamp , zullen de audiobestanden meestal overdragen precies alsof ze songbestanden waren . Als de CD kort audiotracks , kan dit niet bewijzen problematisch. Maar als de cd heeft lange audiotracks , kan het laat je in het nadeel , omdat mp3's niet bookmark standaard . Sommige MP3-spelers , echter , zal u toelaten om MP3's bookmark op commando , zoals de Creative Zen spelers , Motorolla MP3-spelers en Rio MP3-spelers .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Tunebite gebruiken Met …
·De iTunes Speaker selectie nie…
·Hoe om muziek Stuur naar een v…
·Hoe te Drum Multis Maak in Kon…
·Hoe de locatie van All Songs V…
·Hoe je het volume te verhogen …
·Hoe kan ik importeren in iTune…
·Hoe maak je een Music File Lou…
·Hoe te Remix in Ableton Met ee…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Wat is WYSIWYG ? 
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Wat is een zwevende werkbalk ? 
  Software Articles
·Hoe maak je DOC -formaat een CV 
·Hoe te praten met mensen die op iChat vi…
·Hoe de Vocals verwijderen op iTunes 
·Hoe te OneNote sjablonen creëren 
·Wat is PC Checkup ? 
·Een reservekopie maken van Microsoft Out…
·Hoe kan ik een DVD toe aan mijn harde sc…
·Hoe maak je een veld invoegen in Acrobat…
·Hoe kan ik Hack Wizard101 voor meer geld…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com