Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Welke software Songs Zal identificeren door naar hen te luisteren ?
Het is een gemeenschappelijk probleem voor muziekliefhebbers . Een lied komt op de radio , maar de artiest en de titel zijn nooit geïdentificeerd . Een soortgelijk dilemma ontstaat voor degenen die hun CD's rippen naar hun computer , maar dan vergeet welk nummer is die vanwege de gigantische hoeveelheid muziek die ze hebben opgeslagen . Er zijn computerprogramma's op de markt die beide problemen op te lossen door het identificeren van nummers alleen door luistert. Tunatic

Gratis verkrijgbaar voor zowel Windows ( Windows 2000 of XP , Vista of Windows 7 ) machines en Macs ( OS X versie 10.2 of hoger ) , Tunatic kan elk nummer te identificeren in een groeiende databank alleen door het horen het. Het vereist een microfoon en een internetverbinding , maar kan worden gebruikt om liedjes op de radio of televisie te identificeren . Zolang de muziek kan worden afgespeeld in de microfoon ( of in sommige gevallen op de computer gespeeld ) Tunatic kan zoeken. Klassieke muziek is niet inbegrepen in de Tunatic databank , dat wel.
Phelix

Veel mensen
hebben grote collecties van muziek op hun computers . Deze verzamelingen zijn vaak omslachtig en duplicatie is een probleem . Phelix luistert naar alle muziek bestanden in een geselecteerde map en niet alleen identificeert identieke tracks , maar ook soortgelijke liedjes . Phelix is gratis te downloaden , maar er is een $ 19 licentievergoeding voor verder gebruik . Phelix kan worden uitgevoerd in een Windows-omgeving van XP of nieuwer en op Macs met OS X 10.4 of nieuwer .
Tidysongs

Tidysongs
is een programma dat gratis is te downloaden, maar kost $ 39 om het te openen voor volledige functionaliteit . Het programma loopt de muziekcollectie automatisch scannen op een computer . Het updates , toevoegingen en corrigeert artiest, titel , releasedatum en andere informatie . Ook scant naar duplicaten en verwijdert ze , het bijhouden van de beste kwaliteit versie . Het voegt albumillustraties indien beschikbaar . Tidysongs zal draaien op computers met Mac OS X-besturingssysteem en pc's met Windows XP , Windows Vista of Windows 7 .
MoodLogic

MoodLogic
is een gratis programma dat kan draaien op Windows- pc's met Windows 98 , Windows XP of Windows ME als besturingssysteem . Het programma automatisch identificeert muziekbestanden op een pc door de toegang tot een netwerk en de media te vergelijken . Het kan in en correcte informatie, zoals artiest, titel , album , release datum en meer te vullen . MoodLogic kan automatisch classificeren liederen op genre , tempo of stemming . Het kan zelfs nummers die vergelijkbaar is met een bepaald muziekstuk zijn bevelen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe de pauze van twee seconden…
·Hoe te Hip Hop beats te maken …
·Hoe te Album Art aan Podcasts …
·Wat is een SPX -bestand? 
·Het opnemen via Mic -ingang om…
·Hoe maak je een zelfgemaakte m…
·Hoe om uw stem klinken als een…
·Hoe je foto in de Media Player…
·Hoe te Slow Down Music in Gara…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Wat is WYSIWYG ? 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Wat is een tekstverwerker ? 
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Wat is Microsoft Office Suite ? 
  Software Articles
·Hoe maak je toestaan ​​een Koptekst /voe…
·Hoe je toe aan het begin van een cel in …
·Facturatie software voor kleine bedrijve…
·Peachtree Accounting Problemen 
·Hoe kan ik Norton Anti - Virus Vervangen…
·Hoe maak je een grafiek in Mac Make 
·Hoe je MS Word-formaat Zonder Grote Tuss…
·Hoe kan ik kijken naar een . MOD video o…
·Hoe te vergelijken Word documenten Side …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com