Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Kunt u downloaden van iTunes Music om twee computers ?
ITunes biedt duizenden nummers in zijn enorme bibliotheek . Met zo veel keuzes en bijna onmiddellijke toegang , iTunes is een go-to bron als je muziek voor een presentatie nodig hebt , om te helpen de uren op het werk of op een lange rit , of voor entertainment , terwijl ontspannen thuis . Wat ook het geval is , kan je niet altijd toegang tot uw hoofdcomputer . Gelukkig , iTunes kunnen gebruikers muziek downloaden op meer dan een computer . iTunes Overzicht

Apple
introduceerde zijn iTunes- software in 2001 , samen met de eerste iPod . In 2003 , de iTunes online muziekwinkel geopend , de verkoop van een miljoen nummers in de eerste week . iTunes is beschikbaar voor Mac en PC bezitters , evenals iPhone en iPad gebruikers . Naast muziek , iTunes biedt podcasts , tv-shows en films . Gebruikers hoeven alleen maar de software , zoeken naar installeren en downloaden content. Ze kunnen dan synchroniseren met een draagbaar apparaat zoals een iPod of andere MP3-speler .
Apple ID en iTunes

Apple
nodig iedereen die wil iTunes gebruiken om een ​​hebben Apple ID . De Apple- ID is ook nodig om aankopen te voltooien via de online Apple Store , downloaden uit de App Store en het uitvoeren van andere Apple - gerelateerde taken . Een Apple ID is gewoon een e-mailadres en een wachtwoord door iedere gebruiker gekozen . De ID- links die u terug naar uw iTunes- account om aankopen machtigen en accountinstellingen beheren .
Autoriseren van meerdere computers

iTunes
kunnen gebruikers toestaan ​​tot vijf computers te kopen en te downloaden muziek . Van de computer te worden goedgekeurd , start iTunes en klik op ' Store ' van de hoofdwerkbalk en ' Machtig computer . " Voer de Apple ID en klik op " Machtig . " iTunes zal bij hoeveel computers zijn verbonden met het Apple ID te houden . Gebruikers hebben toegang tot hun account om uit te vinden hoeveel computers zijn toegelaten met hun informatie .
Deauthorizing Computers

Computers
kan ook worden deauthorized op een soortgelijke manier . Je moet op de computer die u wilt machtiging in te trekken aanmelden , dan start iTunes en kies ' Trek machtiging Deze Computer " uit het menu " Store " . Eenmaal vijf computers zijn goedgekeurd , kunt u er ook voor kiezen om ze gelijktijdig machtiging in te trekken door in te loggen op uw iTunes-account en het selecteren van " All Deauthorize . " Deze optie wordt niet weergegeven als er minder dan vijf computers zijn toegelaten .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te DXVA inschakelen in Med…
·Hoe maak je een WAV -bestand a…
·Hoe maak je automatisch Sync n…
·Hoe de tijd van de Sound Recor…
·Hoe kan ik YouTube video's dow…
·Hoe kan ik iTunes met een exte…
·Wat is het formaat van een Rea…
·Problemen met geluid opnemen o…
·Hoe Songs Move Van iTunes naar…
  Related Articles
Hoe te downloaden en gebruiken Fonts 
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe te Wordpad downloaden 
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
Hoe verander je je huidige printerinstel…
Hoe te Acrobat documenten downloaden 
Routebeschrijving naar Make a Dank u not…
Hoe u Microsoft Office te downloaden voo…
  Software Articles
·Hoe te RegClean verwijderen 
·De SharePoint-lijst zullen niet sorteren…
·Hoe je tabel Factor Bereken voor NPV van…
·Hoe te Woorden Flip in Microsoft 
·Hoe Bewerken GEDCOM 
·Hoe gegevens in andere Excel 2007 -werkm…
·Hoe maak je een Missing Tekst Kleur werk…
·Hoe te Room Plannen Maken 
·Hoe te Printable Tijdlijnen Creëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com