Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
De beste instellingen voor Ffdshow Audio Decoder
Ffdshow activeert ondersteuning voor het afspelen van een verscheidenheid van codecs digitale media . U kunt het hulpprogramma programmeren om diverse audioformaten decoderen door verenigingen in audio menu decoder configuration . Terwijl het audio -menu decoder configuration heeft geen ideale instellingen , kunnen sommige opties zijn beter geschikt is voor uw persoonlijk gebruik . Achtergrond |

Fsfdshow
is een gratis decoderingsfilter pakket verspreid onder de GNU General Public License . De Windows-software kan worden gedownload van verschillende hosting directories , waaronder SourceForge , AfterDawn en CNET Download.com . Het hulpprogramma kan inschakelt afspelen van video codecs zoals MPEG - 4 , MPEG - 2 , H.263 , H.264 , VP3 , VP6 , Theora en M - JPEG . Als het gaat om digitale audio , kunt Ffdshow ondersteuning activeren voor de MP3 , AC3 , DTS , AAC en codecs Vorbis . Deze soorten media tracks worden vaak gebruikt in digitale media compressie en kan worden opgeslagen in multimedia containers, zoals MPG , MP4 , AVI , ASF en MOV .
Compatibiliteit

Ffdshow
vergunningen mediaspelers aan een audio -of video- tracks die zijn gecomprimeerd met een van de ondersteunde codecs streamen . Maar aangezien Ffdshow is ontwikkeld om te werken met programma's op basis van de DirectShow en VFW kader , het kan niet communiceren met mediaspelers zoals VLC of QuickTime zelfs als ze geïnstalleerd op een Windows-systeem . Echter , het nut is compatibel met toepassingen zoals Windows Media Player , Media Player Classic en Winamp .
Configuratie

Nadat je Ffdshow hebt gedownload en geïnstalleerd Open de map " Start Menu " van het programma en start het menu "Audio Decoder Configuration " . Selecteer het tabblad " Codecs " in de linker navigatie venster , en een inventaris van ondersteunde audiocodecs zal laden . Ffdshow is voorgeprogrammeerd om bepaalde audiotracks te decoderen , terwijl ondersteuning voor andere formaten is standaard uitgeschakeld . Voor elke audio codec je Ffdshow te filteren wilt , ga tot de notering van de track , opent u het pull - down menu in de " Decoder " kolom en kies een van de verwerkingsopties . Als u wilt Ffdshow voorkomen dat het filteren van een specifieke audio codec , opent u het pull - down menu voor de lijst en selecteer " uitgeschakeld. " Klik op de knop "Toepassen" om de nieuwe instellingen op te slaan en klik op "OK " om het venster te sluiten . Als je ooit wilt uw wijzigingen ongedaan , gewoon starten in het menu "Audio Decoder Configuration" en klik op de knop "Reset " om de standaardinstellingen Ffdshow 's opnieuw toe te passen .
Overwegingen

Hoewel er geen algemene aanbevelingen voor de beste Ffdshow audio decoder instellingen , kunt u het hulpprogramma wijzigen om beter aan uw voorkeuren en gewoonten . Naast Ffdshow , andere hulpprogramma's in omloop , zoals CCCP , K - Lite en Haali Media Splitter activeren afspelen ondersteuning voor een verscheidenheid van codecs digitale media . Als u meerdere pakketten geïnstalleerd op uw systeem , kan filter -leesbare formaten overlappen . Om conflicten met andere software te vermijden , maak aanpassingen in het menu Ffdshow 's "Audio Decoder Configuration" dat voorrang lezing geven aan een ander hulpprogramma . Deze preferentiële instellingen kunnen algehele efficiëntie van uw systeem te verbeteren .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een Hidden Track i…
·Hoe te ReWire gebruiken in Abl…
·Hoe te Zipped Karaoke CDG best…
·Hoe om muziek van MediaFire na…
·Hoe de Tags van een iTunes Wij…
·Achtergrond Buzzing Toen spraa…
·Mijn iTunes Heeft een Delayed …
·Hoe te MIDI drums Split aan ee…
·Hoe u uw computer te gebruiken…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe de Lasso Tool om Blend in Adobe Phot…
·Hoe op Auto - Spring de Eerste Lijn in W…
·Hoe te Animated Icons Van RocketDock 
·Hoe je Skype op een telefoon Registreer 
·iTunes Sync Problemen 
·Hoe maak Tabbladen Word 2007 
·Hoe je foto's toe aan Adresstickers Teru…
·Hoe te Printable Bladwijzers in Microsof…
·Hoe te installeren Pinnacle TV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com