Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
iTunes Sync Problemen
iTunes is een media management programma dat is ontworpen om te helpen met bestand synchroniseren op iPods en iPhones . Hiermee kunt u afspeellijsten , kopen en downloaden programma's maken en bestanden uploaden gemakkelijk naar draagbare apparaten . Tijdens het synchroniseren van bestanden over het algemeen is eenvoudig , er zijn momenten waarop je in de problemen . Om deze op te lossen , moet u een aantal van de oorzaken te begrijpen . Verouderde /Corrupt iTunes

iTunes
is de standaard management programma gebruikt om bestanden naar iPods en iPhones synchroniseren . Een verouderde iTunes heeft de potentie om synchronisatie en downloaden problemen veroorzaken als het apparaat dat u gebruikt is veel nieuwer dan het programma . De verouderde programma kan in communicatiefouten lopen met het draagbare apparaat en ofwel bevriezen of in sommige gevallen dicht . Een beschadigd iTunes programma waarvan systeembestanden zijn mogelijk getroffen door spyware en virussen kunnen ook leiden tot sync problemen .
Formaat

De indeling die u probeert te synchroniseren met een draagbaar speler of iPhone kan ofwel werken of leiden tot synchronisatie fouten . Niet elke muziek- of video -indeling wordt door Apple geaccepteerd . De gemeenschappelijke muziek-en video -formaten die kunnen worden gedownload op Apple-apparaten zijn AAC , MP3 en MP4 . Je bent waarschijnlijk te lopen in synchronisatie problemen als je probeert het uploaden van bestanden in formaten zoals WMV en WMA . U kunt ook lopen in syncing problemen als het bestand dat u probeert te uploaden naar een apparaat wordt weergegeven op de iTunes-bibliotheek , maar het missen van uw computersysteem .
Connection Problems
< br

synchroniseren problemen tussen uw draagbare apparaat ( iPod , iPhone ) en iTunes > kan ook optreden als er een probleem met de aansluiting met de USB -poort . Soms als de USB-poorten zijn vastgelopen met te veel apparaten , kan de aansluiting op fouten draaien, zelfs in het midden van file sync . Een computer die niet over voldoende middelen (bijv. , minimaal 512 MB RAM ) kan ook voorkomen dat iTunes niet herkent uw apparaat . Een oudere apparaat met een verouderde firmware kan ook in de problemen verbinding die iTunes verhinderen synchroniseren van bestanden.
Harde schijf problemen

Met de tijd , de harde schijf van een draagbaar Apple-apparaat kan beschadigd raken en gaan lopen in fouten tijdens playback . Het kan ook beginnen bevriezen elke keer dat je het aansluit op de computer en als gevolg daarvan te voorkomen dat u het synchroniseren van bestanden met behulp van iTunes . Een iPod harde schijf die ook is geformatteerd met een andere computer zal voorkomen dat u het synchroniseren van bestanden naar toe , vooral als je het gebruikt op verschillende platforms . Bijvoorbeeld, als de iPod is geformatteerd met een Windows-systeem , zal je in de sync problemen met het gebruik van een programma iTunes op een Mac OS X-systeem .
Oplossing

Als u problemen met de verbinding , altijd de computer opnieuw op te starten . Het is de eenvoudigste manier om drivers en systeemcomponenten resetten om kleine problemen op te lossen . Je moet ook de nieuwste versie van iTunes op uw computer te installeren . iTunes komt met nieuwe versies regelmatig , daarom blijf up - to- date . Als de USB -poort wordt veroorzaakt fouten , koppelt u andere apparaten en probeert u de speler op een andere USB -poort . Als de speler is degene waardoor sync problemen , probeer dan te resetten . Als laatste redmiddel kunt u herstellen van uw speler terug naar zijn oorspronkelijke standaardinstellingen als u nog steeds problemen ondervindt .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je iPod Songs Kopiëren na…
·Tutorial voor een AS3 audiospe…
·Hoe kan ik muziek van mijn iPo…
·Hoe kan ik iTunes Get aan de N…
·Hoe te Reason gebruiken als ee…
·Hoe YouTube Audio opslaan op e…
·Hoe de stilte tussen nummers i…
·Hoe te verwijderen Streaming i…
·Hoe iPhone nummers te krijgen …
  Related Articles
Hoe te afdrukproblemen Fix in boek Fold 
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hoe om problemen in Word 2007 Fix 
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Problemen bij de installatie van Office …
Hoe te Sync in MS Office 
Hoe te OneNote tussen computers synchron…
Word Document Problemen 
Software voor het typen Math Problems 
  Software Articles
·Weinig bekende tips voor Excel 2007 
·Hoe maak Letters Fall in Powerpoint 
·Hoe te IVR -formaat converteren naar een…
·iTunes: Voeg BMP 
·Verschil tussen RIS en RAS 
·Het verschil tussen H264 & X264 
·Hoe gratis Nero Burning ROM 6 Download 
·Hoe Film- Clips spelen in Windows Media …
·Hoe te verbinden twee verschillende beel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com