Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Achtergrond Buzzing Toen spraakopname in Audacity
Een verklikker teken van een amateur geluidsopname is een aanhoudende buzz of drone op de achtergrond . De kamer kan hebben geklonken stil om u tijdens de opname , maar op een opname het constant gebrom steekt als een zere duim . Als u gebruik maakt Audacity , de open - source audio- editing programma , heb je een paar opties als het gaat om het opsporen en terugdringen achtergrond buzz . Computer Noise

Een echte moeilijkheid
in opnemen met Audacity is het feit dat het een computerprogramma , en computers maken lawaai . Veel laptops in het bijzonder run meerdere fans bijna alle van de tijd , en er de harde schijf en cd-station lawaai ook. Om dit probleem te voorkomen , gebruik dan een unidirectionele microfoon wees weg van de computer , en zo ver van de computer gepositioneerd als mogelijk , gebruik een headset met een Bluetooth- verbinding en zitten in een aangrenzende kamer als u opneemt .
< Br > verlichting en lampen producten

TL een halogeenlampen
en lampen stralen een constant zoemend geluid uit hun ballast; want het geluid is zo hardnekkig , kan je niet eens merken totdat u het op uw opname te horen . Schakel deze lichten uit of plaats ze zo ver weg van de microfoon mogelijk om deze bron van achtergrondgeluid te verminderen .
Aardlussen

Een veel voorkomende bron van Madame opgenomen zoemende is een aardlus , die optreedt wanneer stroom reizen door een apparaat , zoals een microfoon of headset , probeert een weg te zoeken naar andere dan de aardedraad in het apparaat te aarden. Aardlussen kunnen worden veroorzaakt door defecte of onjuist geaarde kabels of opnameapparatuur , door onjuist geaarde stopcontacten , of door voorwerpen rusten tegen geluid aansluitingen of de blootgestelde stekkers van geluid kabels . Probeer wisselen deze uit om het probleem te lokaliseren
Radio Frequency Noise

Veel van de apparaten in de computer kamer - . De printer , luidsprekers , mobiele telefoon en zelfs het computer zelf - zijn voortdurend uitzenden van radiofrequente signalen . Uw microfoonkabel kan fungeren als een antenne voor deze signalen , zenden deze zogenaamde " RF-ruis " in uw opname . Gebruik RF - afgeschermde kabels om dit probleem op te lossen .
Algemene tips

Audacity
geeft een paar manieren om achtergrond buzz verwijderen nadat u een opname maakt . De Noise Removal effect , vinden onder het menu " Effecten " , kunt u een paar seconden van de achtergrond zoemende selecteren en hebben Audacity te identificeren en te verwijderen . Omdat aardlussen zijn bijna altijd bij 60 Hz , de frequentie van de wisselstroom elektriciteit , kunt u ook gebruik maken van de Notch Filter in het menu " Effecten " om alleen deze frequentie te verwijderen . Gunstig , 60 Hz is de standaardinstelling voor de Notch filter in Audacity .

Previous: Next:
  audio Software
·Soorten Equalizers op iTunes 
·Hoe MP3 -bestanden creëren 
·Hoe te Audio Books importeren …
·Hoe CD Artwork verwijderen van…
·Wat is Asus PMP ? 
·Hoe de Ratings in Media Player…
·Hoe maak je een telefoon opnem…
·Hoe te gebruiken Zulu DJ 
·Hoe kan ik DSS Verandering te …
  Related Articles
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe maak je een Gradient Background een …
Het automatisch laden Achtergrond Saving…
Hoe afdrukken van een achtergrondkleur o…
Hoe kan ik een afbeelding Zet in een ach…
Hoe Word herstellen Als het is onvoldoen…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe voeg ik het Woord Draft Als Achtergr…
  Software Articles
·Dictee Equipment & Voice Recognition Pro…
·Hoe te Siteadv.exe verwijderen 
·Definitie van RTF- bestand 
·Gratis Diagnostic Tools voor PC Probleme…
·Hoe te Marges converteren van ASCII naar…
·Waarom heeft McAfee uitschakelen My Prot…
·Hoe een bestand te gebruiken WinZip Comp…
·Hoe te gebruiken Gimp om een WordPress b…
·Hoe te verwijderen Cyber ​​Patrol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com