Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Adware & Spyware Gereedschap
Een van de meest voorkomende problemen onder de computergebruikers is de constante dreiging van spyware en adware . Deze programma's worden vaak gedownload naar de computer van een gebruiker zonder hun medeweten . Spyware en adware kan vertragen een computer door het uitvoeren van ongeautoriseerde achtergrond processen die prive-informatie te stelen . De meeste van deze programma verborgen , maar kunnen met behulp van speciale gereedschappen worden verwijderd . Firewalls

Firewalls
zijn vaak gespecialiseerde software en worden gebruikt om ongeautoriseerde programma's te blokkeren van het invoeren van uw computer . Deze programma's zijn geconfigureerd om efficiënt te werken met gewoonten van computergebruikers . Een firewall zal toestaan ​​of weigeren netwerk transmissies of pogingen om informatie te beveiligen op basis van een reeks die door de computergebruiker regels . Firewalls kunnen spyware en adware blokkeren van het bereiken van uw computer . De meeste nieuwe computers worden geleverd met een firewall , terwijl anderen moeten een firewall apart geïnstalleerd .
Spyware Removal Tools

Spyware programma
zijn gevaarlijk voor internet van een gebruiker zekerheid omdat ze lopen vaak heimelijk en doorgeven van persoonlijke gegevens aan derden . Een van de meest voorkomende manieren om vervelende spyware te verwijderen van een computer is met het gebruik van spyware removal tools . Deze programma's kunnen online of gekocht bij de meeste elektronica winkels te vinden . Spyware removal tools te gebruiken definities om spyware die aanwezig kunnen zijn op de harde schijf van een gebruiker te lokaliseren . Gebruikers vaak de keuze om ofwel in quarantaine of verwijderen van de spyware . Bovendien , spyware removal tools komen vaak gebundeld met andere functies, zoals een register cleaner en actieve bescherming tijdens het surfen op het internet .
Adware Removal Tools

Various programma's en computer beveiliging bedrijven label adware als kwaadaardige software vanwege de neiging te vertragen computer van een gebruiker . Adware komt vaak geleverd met software en verzamelt gegevens van een gebruiker in een poging om gerichte advertenties te plaatsen voor de gebruiker indien aangesloten op het internet . Deze instroom van advertenties zal de prestaties van de computer aanzienlijk vertragen . Om deze programma's te bestrijden , hebben diverse bedrijven adware removal tools ontwikkeld . Deze programma's zullen van een computer register en harde schijf te scannen op adware lokaliseren . Zij zullen dan zoeken naar de software kwam gebundeld met om te bepalen of die software goed zal lopen als het onderdeel adware wordt verwijderd vinden . Adware removal tools ook vaak toestaan ​​om bestanden voor adware scannen voordat ze worden geopend .
Anti - virus software

Anti - virus software is een van de meest populaire stukken van beveiligingssoftware onder computergebruikers . Anti - virus software beschermt computers tegen een groot aantal bedreigingen zoals adware , spyware en virussen algemeen . Deze programma's komen vaak met een firewall en actieve real - time bescherming . Deze programma's hebben ook vaak het vermogen om effectief te lokaliseren alle bedreigingen die kunnen worden verborgen op de harde schijf van een gebruiker door de nieuwste virusdefinities op een consistente basis te downloaden .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Soorten computervirussen 
·Anti - virussen voor gratis 
·Hoe te Installeer Trend Micro 
·Hoe maak je een draagbare NOD3…
·Hoe te inschakelen Norton 360 
·Het automatisch laden Security…
·Hoe schakel ik over Virus Prot…
·Backdoor Virus Removal Tools 
·Hoe Web Sense uitschakelen 
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Copy & Paste Help 
  Software Articles
·Hoe je het venster Openen in MS Word bij…
·Hoe te scannen naar PDF Met een HP C4280…
·Hoe om te sparen in PDF -formaat bij geb…
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe de Music Match Jukebox Verwijder 
·Hoe te downloaden SWF Ingebed in Javascr…
·Hoe maak je een Bullet maken in Photosho…
·Hoe kan ik Joomla herstellen ! Van Backu…
·Hoe je het volume van een bol berekenen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com