Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe te downloaden SWF Ingebed in Javascript On Camtasia
Shockwave Flash is een van de vele grote schaal beschikbaar formaten die videografen gebruiken om video op het internet te publiceren . TechSmith is het bedrijf dat de Camtasia software die momentopname video van het computerscherm vangt ontwikkelt . Gebruikers insluiten het SWF - geformatteerde videobestand in een webpagina na het bewerken is voltooid . Wanneer het publiek bezoekt de webpagina , meestal zijn ze gewoon op ' Play ' om te beginnen met het kijken naar de streaming video in Camtasia , die ook een deel van de webpagina . Echter, sommige gebruikers de voorkeur om de video te downloaden naar de harde schijf in plaats van de browser voor weergave . Als u wilt SWF videostreams vastleggen , alles wat je nodig hebt is een extra browser component . Instructies
1

Navigeer naar de " Add-Ons " website voor de Internet- browser die op de computer is geïnstalleerd . Type " SWF " en " FLV " ( Flash Video ) in het zoekvak op de webpagina . Druk op " Enter ". Klik op een van de browser add - on programma's , bij voorkeur een die is vrij van kosten . Volg de instructies van de ontwikkelaar op de webpagina te downloaden en installeren van de add - on . Met behulp van Mozilla 's Firefox browser als een voorbeeld , de " FlashGot " add - on detecteert en downloads SWF -en FLV- streaming bestanden op webpagina's die Camtasia gebruiken .

Access 2 de add -ons -instellingen , indien nodig , om het programma om SWF-bestanden te detecteren instrueren . Bijvoorbeeld , in Firefox , klik op 'Extra' en vervolgens op ' Add-Ons . " Scroll naar beneden om uit te vinden en klik op " FlashGot . " Klik op 'Opties'. Klik op het tabblad " downloads" . Typ " SWF " in het lege tekstvak . Klik op " Toevoegen " om FlashGot instrueren om het SWF-bestand extensie te detecteren . Klik op "OK . "
3

Breng de webpagina die SWF video is ingesloten . Klik op "Play ".
4

Klik met de rechtermuisknop op de webpagina om het contextmenu te tonen . Selecteer het menu- optie die is voor de geïnstalleerde add - on . Klik op de optie die aangeeft de streaming ingesloten SWF-bestand downloaden . Met behulp van FlashGot de add - on als een voorbeeld , de menu-optie is " FlashGot Media . " Dit geeft aan dat de add-on is het ingesloten SWF-bestand extensie gedetecteerd en het is klaar om het bestand op de harde schijf te downloaden .
5

Selecteer een map of een letter ( bijvoorbeeld , C of D ) op de harde schijf op te slaan en sla het SWF-bestand . Wachten en toezien op de Internet- browser , terwijl het de download van de ingesloten SWF video voltooit .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe de achtergrond in Windows …
·Hoe te Uitsnede van een beeld …
·Hoe DVD -bestanden converteren…
·Hoe maak je een PowerPoint con…
·Hoe te kiezen Only One Wanneer…
·Hoe maak je een Macromedia Fla…
·Hoe te Pics importeren naar Fa…
·Hoe vindt u het serienummer op…
·Hoe kan ik een auteursrechteli…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Crosshair Stop in Photoshop 
·Hoe kan ik een MP4 converteren naar SCR 
·Hoe maak je een grafiek maken met de lee…
·Hoe te openen een Word- document van Exc…
·Hoe te installeren Photoshop CS3 op Vist…
·Hoe te Inhoud versleutelen om gegevens t…
·Hoe te Vertaal de acties Pagina Titel in…
·Hoe Video Bespaar op Avidemux 
·Hoe kan ik een ISZ bestand maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com