Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Heeft Malware Do Physical Harm ?
Fysiek schadelijke computer hardware loopt meestal tegen het doel van de malware . Als de malware vernietigt een systeem dat het besmet is , kan het niet meer verspreid van dat systeem om nieuwe computers . Het is zeer onwaarschijnlijk dat een malware programma fysieke schade aan een computer zal leiden , maar het is in sommige gevallen mogelijk , en verscheidene virussen hardware gerichte plaats gegevens . Batterijen

Net als alle computer onderdelen , de batterij in een laptop verhuist informatie naar en van het besturingssysteem . Als, bijvoorbeeld , de batterij bijna leeg is , het vertelt de computer dat het vereist vermogen van de AC- adapter . Beveiligingsexpert Charlie Miller heeft aangetoond dat een malware programma kan , in theorie , deze berichten onderscheppen en doorgeven valse berichten plaats , waardoor de batterij kan beschadigen . Zo zou de malware het besturingssysteem dat de batterij moet worden opgeladen , zelfs wanneer deze volledig is opgeladen vertellen . Dit kan burn-out van de batterij en maken het nutteloos .
BIOS

De BIOS- chip in je computer bevat de start - up informatie en instructies voor het systeem . Virussen zoals Chernobyl /CIH , Kriz en Magistr vallen deze chip , corrumperende of wissen van de gegevens die het bevat . Hoewel deze virussen niet, technisch gezien , fysiek beschadigen de circuits op de BIOS-chip , ze onbruikbaar maken . De enige manier om een ​​computer met een van deze virussen heeft aangevallen te herstellen is om de BIOS-chip te vervangen of stuur de chip terug naar de fabriek voor herprogrammering .
Hoaxes en mythes
< br >

Hoewel sommige gebruikers hebben gemeld ondervinden virussen die fysiek vernietigen van harde schijven , monitoren en CPU's , deze verslagen zijn meestal ofwel hoaxes of het resultaat van een andere hardware probleem . Technisch kan een virus kan een harde schijf vernietigen door de aandrijfarm buiten parameters van het apparaat beweegt . Nochtans , hebben de moderne harde schijven ingebouwde beveiligingen die voorkomen dat dit gebeurt . Op dezelfde manier kan een virus probeert de CPU oververhitting door het uitschakelen van de ventilator , maar moderne CPUs uitgeschakeld wanneer zij een bepaalde temperatuur bereikt , waardoor deze aanval niet slagen . De zogenaamde Death Ray -virus, dat vermoedelijk veroorzaakt beeldscherm van de computer om te ontploffen , is een ander voorbeeld van een niet-bestaand stukje malware .
Bescherming

Hoewel het zeer onwaarschijnlijk dat malware fysieke schade aan uw computer hardware zal veroorzaken , wordt malware programmeurs ontwikkelen voortdurend nieuwe wegen van aanval en nieuwe virussen verschijnen zonder waarschuwing . Een nieuw virus dat schade hardware een verwoestende invloed zou kunnen hebben . De Chernobyl /CIH -virus vernietigde honderdduizenden computers , waardoor honderden miljoenen dollars aan economische schade . Om uw computer te beschermen , altijd een realtime virusscanner draaien , en update de virusdefinities regelmatig . Installeer anti - virus software op al uw hardware , met inbegrip van tablet computers en smartphones .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe maak je een virus beëindi…
·Hoe te Keyloggers Met Detect N…
·Hoe je Tijdelijk uitschakelen …
·Lijst van Antivirus Software B…
·Heb ik antivirussoftware op mi…
·Wat is smss.exe ? 
·Hoe te SAV verwijderen Out van…
·Hoe te Slave schijven scannen …
·Hoe te Defender & Norton Run T…
  Related Articles
Hoe om te doen Table Berekeningen in Wor…
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe maak je een Trademark Superscript 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Hoe om te doen Eerste Lijn Opknoping in …
  Software Articles
·Hoe maak je een cd Jas verdienen met Pub…
·Hoe een PDF te beschermen tegen delen 
·Hoe kan ik een logo in Photoshop Element…
·Hoe om audio uit video Verwijder 
·Hoe te Typ in het Spaans met behulp van …
·Hoe te Batchbestanden integreren in Quic…
·Hoe te verwijderen Windows Keylogger 
·Hoe te openen een Microsoft Publisher 3.…
·Hoe kan ik een document herstellen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com