Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
AVG kan niet worden geïnstalleerd & McAfee kan niet worden bijgewerkt
Zowel AVG en McAfee produceren een verscheidenheid van security software voor gebruik op pc's . Als u problemen ondervindt het installeren en bijwerken van een selectie van deze programma's , kunnen ze worden veroorzaakt door conflicterende installaties , of door virussen of spyware die wortel hebben geschoten op het systeem . Problemen met het probleem om de aanvragen correct weer werkend te krijgen . Tegenstrijdige Installaties

AVG en McAfee
beide bieden een scala van security software producten . Het is een goede gewoonte om alleen nog aanvullende instrumenten van de ene firma geïnstalleerd op een pc op een bepaald moment om toepassingen te voorkomen met elkaar in conflict tijdens het scannen en monitoring taken. Als u van plan bent om AVG- software te gebruiken , zorg ervoor dat het McAfee- applicatie is volledig verwijderd van uw systeem eerst . Als u liever de McAfee -oplossing , controleer dat alle sporen van AVG-producten - en alle andere security tools - zijn verwijderd . Doe dit via het onderdeel Programma's van het Configuratiescherm of met behulp van een derde partij uninstall tool zoals Revo Uninstaller uit revo.com . Als alternatief , zowel AVG en McAfee bieden officiële removal tools die u gratis kunt downloaden vanaf de officiële websites .
Veiligheid Problemen

andere mogelijke reden waarom AVG en McAfee -producten zijn niet installeren en correct updaten is omdat een virus of spyware programma wordt bemoeien met hen. De beste manier om het probleem te bestrijden is om een on - demand scanner uitgevoerd vanaf een derde beveiligingsbedrijf - twee vrije keuzes zijn Bitdefender QuickScan , welke kunnen worden gestart vanuit een webbrowser , en Dr.Web CureIt ! . Indien het veiligheidsprobleem wordt voorkomen dat de toegang tot het web , downloaden van een scanner , zoals CureIt ! , Op een aparte pc en overbrengen naar de oorspronkelijke computer via een USB-stick of een andere soortgelijke methode .
< br > AVG Issues Installatie

Er kunnen andere redenen zijn waarom AVG niet correct kan worden installeren . Zorg ervoor dat u het setup-programma loopt van een beheerdersaccount in Windows en zijn met behulp van de officiële downloadpakket verkregen uit avg.com . Als u een update van een vorige versie van een AVG- pakket , moet u het eerst volledig te verwijderen . Voor verdere hulp probleemoplossing , bezoek de officiële forums in verband met de website van AVG bij forums.avg.com .
McAfee -update Problemen

Zodra u tegenstrijdige installaties en veiligheid hebben geëlimineerd problemen als de oorzaak , concentreren op andere redenen waarom de McAfee -programma niet kan worden bijgewerkt als het zou moeten. Deze kunnen bestaan ​​uit een verlopen abonnement voor betaalde producten , een probleem met de servers van McAfee , problemen met uw internetverbinding of een beschadigde installatie . Voor problemen met servers , bezoek de website van McAfee voor statusinformatie , want beschadigde installatie , probeer het opnieuw installeren van het product van de grond af . Voor meer hulp bezoek de officiële technische support pagina's op de website van McAfee .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te Virus Protection Softwa…
·De Avira Uninstall werkte niet…
·Hoe maak je een Ransomware pro…
·Hoe vindt u verborgen Maliciou…
·Hoe je ClamAV gebruiken Met Po…
·How to Get Rid van Win32 compu…
·Mijn Norton Fails LiveUpdate 
·Firewall -instellingen voor No…
·Hoe om te controleren op updat…
  Related Articles
Hoe Word- documenten die niet kan worden…
Hoe het opzetten van een document dat mo…
Hoe je Office 2007 -bestanden opslaan om…
U kunt vergrendelen een Word- document ,…
Kan Word 2007 wachtwoorden gekraakt word…
Is er een manier om lijnen in een Word- …
Hoe kan ik mijn Word 2007 Bewaar openges…
Hoe maak je een Doc in Word 2007 die nie…
Kan een Word- document als bijlage aan e…
  Software Articles
·Wat is de extensie . WIM ? 
·Hoe PDF-bestanden te stoppen openen in I…
·Hoe je JPEG's invoegen in Illustrator 
·Hoe om muziek te downloaden van iTunes-b…
·De compatibiliteit van Photoshop 5 Met e…
·Hoe je afspeellijsten maken en verplaats…
·Hoe maak je een professionele website He…
·Hoe te voegen en bewerken de datum en ti…
·Hoe gegevens in Quickbooks zoeken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com