Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Suse Avast Problemen
SUSE fungeert meestal als een Linux - gebaseerd besturingssysteem dat geschikt voor industriële computers met een focus op interoperabiliteit tussen computerplatforms . SUSE en zijn varianten , waaronder openSUSE , ondersteunen avast ! Linux Home Edition anti - virus software . Dit programma kenmerkt International Computer Security Association - goedgekeurde virussen opsporen en verwijderen . Het heeft ook een virus encyclopedie en automatische updates . Net als de meeste computer applicaties , avast ! is niet zonder af en toe problemen . Problemen en oplossingen

Voor een succesvolle installatie op 64 - bits Linux-platforms , zoals SUSE , avast ! vereist een functionele IA - 32 compatibiliteit library . Als het scannen op virussen lijkt te vertragen uw computer, voert u de verschillende soorten scans avast ! biedt individueel in plaats van tegelijkertijd . Af en toe , avast ! kan een "Unable to Scan " boodschap voor bepaalde bestanden te produceren . Dit betekent dat deze bestanden permanent worden vergrendeld door het systeem of het verblijf in een wachtwoord beveiligde archieven en kunnen niet worden gescand . Typisch , deze bestanden zijn niet bedreigend .
Updates en Licensing

In sommige gevallen , avast ! Linux Home Edition kan niet bepaalde virussen te herkennen . Het kan ook te maken met problemen met de compatibiliteit met de nieuwste besturingssystemen of ontmoeting bugs in de werking ervan . De software updaten is de makkelijkste manier om operationele problemen te overwinnen . Als u nog niet geactiveerd automatische updates via het programma user interface , type " avast - Update " in de SUSE commando terminal om het programma bij te werken . Als je niet een licentiesleutel hebt , zult u niet in staat zijn om avast ! Linux Home Edition helemaal . Om een ​​sleutel te verkrijgen , kunt u zich registreren of opnieuw te registreren uw software bij de avast ! Licentiecentrum online of e-mail de onderneming op sales@avast.com .
Installatiekwesties

Als avast ! komt niet voor in de lijst met applicaties na installatie , probeer het programma via SUSE 's command line . Typt " avast " in de opdrachtregel en druk op enter . Omgekeerd kunt u typt " av" en druk op de "tab" toets om een voorspellende tekst menu dat elke versie van avast moet identificeren brengen ! op uw computer . Alleen de 32 - bits versie van avast ! Linux Home Edition is voorzien van volledige compatibiliteit met openSUSE , zodat deze versie installeren om compatibiliteitsproblemen te voorkomen .
Ondersteuning

Als problemen met avast ! op SUSE aanhouden , contact opnemen met avast ! via hun online aanmeldingsformulier. Het bedrijf biedt ook gratis Engels telefonische ondersteuning op het gebied van installatie, configuratie en het oplossen van problemen voor de Verenigde Staten en Canada op 1-877-877-9362 . Het bedrijf kan vragen om een ​​log oplossen van uw software, die u kunt uploaden naar ftp://ftp.avast.com/incoming . SUSE biedt hulp klant door middel van het onderhoudsprogramma van haar moedermaatschappij , Novell , die op 800-529-3400 bereikbaar .
Overwegingen

De avast ! Linux Home Edition software heeft zijn negende stabiele versie bereikt , met ingang van maart 2012. Als avast ! blijft bijgewerkte versies van de software , problemen , patches en andere maatregelen voor probleemoplossing kan variëren vrijgeven . Volgens avast , instellingen - met inbegrip van niet - commerciële instellingen - geen licentie voor avast ! Linux Home Edition . Als zodanig , het richt zich voornamelijk op SUSE gebruikers op het openSUSE -platform . U kunt nog steeds legaal gebruik van het programma met andere versies van SUSE , zolang je hem gebruikt thuis en in een niet - commerciële capaciteit .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe maak je een MBR virus te v…
·How to Get Rid van een Redirec…
·Hoe te verwijderen Virus Prote…
·Hoe een Boot CD gebruiken voor…
·Informatie over Spamfilters 
·Hoe u de proxyserver uitschake…
·Hoe te verwijderen Microsoft S…
·Hoe te verwijderen Norton 360 …
·Virus detectie-instrumenten 
  Related Articles
Hoe te afdrukproblemen Fix in boek Fold 
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hoe om problemen in Word 2007 Fix 
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Problemen bij de installatie van Office …
Word Document Problemen 
Software voor het typen Math Problems 
Problemen met Acrobat 9 Pro Met Word 200…
Problemen met het openen van Word docume…
  Software Articles
·Hoe te TCSD Win32 EXE Verwijder 
·Hoe te knippen en plakken Van Excel naar…
·Hoe maak je een programma Book ontwerp 
·Hoe de Paragraaf Breaks in Word 2007 Ver…
·Hoe te Update voor Office 2002 te lezen …
·Wat doet een staafdiagram in Excel staat…
·Hoe maak je een toetsenbord snelkoppelin…
·Hoe maak je een SyncMYCal Agent inschake…
·Hoe je ondertiteling inschakelen op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com