Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Trend Micro probleemoplossing
Trend Micro is een populaire naam in de wereld van antivirus , anti - spyware en computer beveiliging producten , en de producten en diensten die het bedrijf heeft ontwikkeld, worden veel gebruikt in woningen en bedrijven . Terwijl voor het grootste deel van deze producten kunnen probleemloos gebruik te bieden, zijn er tijden wanneer de computer eigenaren zullen moeten weten hoe om mogelijke conflicten en problemen op te lossen . Weten hoe u deze problemen op te lossen zal helpen om ervoor te zorgen uw computer blijft beveiligd en up - to- date . Problemen met e-mail

Antivirussoftware
, zoals de producten die door Trend Micro , is ontworpen om te draaien op de achtergrond , en de meeste gebruikers zullen niet eens bewust dat de software wordt uitgevoerd . Maar toch, er zijn momenten waarop de software voor het scannen zal interfereren met de normale werking van belangrijke programma's , met inbegrip van e-mail -en internettoepassingen.

Als u vindt dat u niet in staat om e-mail verzenden en ontvangen na het installeren van een Trend Micro product zijn , zoek de Trend Micro -pictogram in het systeemvak , klik met de rechtermuisknop en kies exit . Uw systeemvak bevindt zich in de rechter bovenhoek van het scherm , naast de klok van de computer . Open uw e-mailadres en probeer het verzenden en ontvangen van e-mail . Als u nog steeds niet kunt gebruik maken van de e-mail programma , contact opnemen met de fabrikant van dat programma . Als e-mail werkt met Trend Micro uitgeschakeld , verwijdert u het programma met de icoon " Add /Remove Programs " in het Configuratiescherm , download en installeer de nieuwste versie van het product .
Internet connectiviteit problemen

Soms is een Trend Micro installatie zal interfereren met de verbinding van een gebruiker met het internet . Als de Internet stopt na de installatie van een Trend Micro product goed werkt , de meest waarschijnlijke probleem is een conflict met een ander , eerder antivirus-of security product geïnstalleerd . Om te controleren op mogelijke conflicten , op zoek naar programma's die door andere verkopers van beveiligingsproducten , zoals Computer Associates , Symantec en AVG . Gebruik het pictogram ' Add /Remove Programs " in het Configuratiescherm om deze programma's als ze niet meer nodig te verwijderen . Nadat deze programma's zijn verwijderd , start u de computer en probeer uw internetverbinding opnieuw .
Problemen met lagere prestaties

Antivirusprogramma's en overig security software pakketten zijn ontworpen om onopvallend op de achtergrond uitgevoerd en bieden volledige bescherming systeem , maar er zijn momenten waarop het scannen van inkomende en uitgaande bestanden zal een rem op de prestaties. Nogmaals , een van de eerste dingen om te controleren is de aanwezigheid van andere antivirus- producten die kunnen worden uitgevoerd op hetzelfde moment . In de meeste gevallen twee aparte antivirus pakketten op dezelfde computer zullen conflicten veroorzaken , dus zorg ervoor dat het een of het ander te verwijderen .

Het is ook belangrijk om de minimale systeemvereisten voor het product dat u gebruikt te controleren en zorg ervoor dat uw computer hen overschrijdt . Hoewel het mogelijk is om een Trend Micro programma uit te voeren aan de specificaties op de doos minimum specificaties , is het over het algemeen niet aanbevolen . Als de specificaties staat dat je nodig hebt 256 MB RAM , zorg ervoor , heb je minstens 512MB geïnstalleerd . Meer dan het vereiste minimum zal helpen de computer efficiënter werkt .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe een virus verwijderen voor…
·Malware Analysis Tools 
·Hoe kan ik een oude Anti - Vir…
·Hoe schoon & Cure een computer…
·Hoe te vinden en verwijderen A…
·Wat zijn CME's voor computers …
·Hoe te McAfee Antivirus instal…
·Hoe te Run Norton 360 vanaf ee…
·Hoe te verwijderen Barracuda W…
  Related Articles
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Microsoft Office Problemen oplossen 
Word 2007 Template probleemoplossing 
Problemen met een Streaming Radio Window…
Hoe te verwijderen U3 Van een Cruzer Mic…
Gratis Diagnostic Tools voor PC Probleme…
Microsoft Document Imaging Problemen opl…
Hoe kan ik iTunes Music Download een Bla…
Hoe de Trend Micro MBD Driver Delete 
  Software Articles
·Hoe te Verticaal Kopieer en plak horizon…
·Hoe je query in Access Databases 
·Hoe maak je een nieuwe huid Breng een Xi…
·Hoe te Nest in Final Cut Pro 
·Waarom moet je opnieuw downloaden Malwar…
·Hoe maak je een Scrolling Text Box invoe…
·Maak je eigen GIF-animaties voor gratis 
·Hoe maak je een keyframe in Premiere Inv…
·How To Save en Draai het weergeven in ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com