Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Veiligheid Risico's Met Home Computer Systems
Het gebruik van computers voor persoonlijke zaken en vrije tijd is een noodzaak vandaag . Terwijl sommige mensen denken dat alleen rijke individuen en bedrijven zijn gemeenschappelijke doelen voor cybercriminelen , zijn de meeste computer- hackers op zoek naar een mooie kans . De eenvoudigste mogelijkheid is een onbeveiligde computer . Uw computer bestanden bevatten alle van uw meest prive persoonlijke en financiële gegevens , zodat de juiste veiligheidsmaatregelen nodig zijn om u en uw bestanden veilig te houden . Virussen

Computervirussen
zijn een bedreiging geweest sinds het begin van de computertechnologie . Thuiscomputers zijn zeer gevoelig voor virussen omdat ze meestal niet zo zorgvuldig bewaakt computers in een zakelijke omgeving . Elke computergebruiker moet een geloofwaardig anti - virus software op zijn of haar computer te installeren , maar als een security -software is geïnstalleerd en niet wordt gebruikt , het biedt geen bescherming . Stel de anti - virus programma op dagelijkse scans uit te voeren . Als het programma wordt geleverd met een firewall en spyware detectoren , activeert deze functies .

Anti - virus software
is het eerste niveau van bescherming tegen computer virussen. Computergebruikers moeten ook om zichzelf , beschermen vooral online . Zorg ervoor dat u e-mailbijlagen openen van onbekende afzenders . Alleen bestanden downloaden van betrouwbare bronnen , zoals fabrikant websites .
Identity Theft

Identiteitsdiefstal
is de grootste bedreiging voor computergebruikers thuis . Gebrek aan beveiligingsmaatregelen zoals firewalls en wachtwoorden nodigen hackers en phishers om persoonlijke gegevens te stelen . Voorkomen dat een slachtoffer door het gebruik van veilige sites voor financiële transacties . Gebruik een firewall om ongewenste voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot uw netwerk. Ga niet in op ' phishing ' e-mails die persoonlijke informatie vragen. Wijzig wachtwoorden regelmatig en vergeet niet om cookies en tijdelijke internetbestanden te wissen op een normale basis . Gebruik een bestand encryptie programma voor bestanden die persoonlijke en bankgegevens bevatten .
Data Loss

Een inbreuk op de computer thuis de beveiliging is vaak onverwachte en soms voorkomen , maar het verlies van belangrijke gegevens kunnen altijd worden voorkomen . Computers zijn ingewikkelde machines die niet zijn bedoeld om eeuwig duren. Thuisgebruikers moeten niet vergeten om back-ups van bestanden te maken in geval van een computer kernsmelting . Ongelukken gebeuren , ook. Een familie computer heeft vaak meerdere gebruikers , dus het potentieel voor ongeluk wissen van belangrijke bestanden stijgt in vergelijking met een single-user computer . Bestand back-ups zijn eenvoudig te maken , hetzij door het opslaan van een kopie op de harde schijf of het gebruik van een beveiligde online back-up bestand service. Backups moet elke keer een belangrijk bestand is gewijzigd worden uitgevoerd .
Updates en Patches

meeste besturingssystemen bieden een automatische update functie om de software up to date te houden met de nieuwste beveiligingen . Deze patches worden uitgebracht als ontwikkelaars bericht bugs in hun programma die veiligheidsrisico's of software storing kunnen veroorzaken . Computercriminelen de hoogte bent van deze inconsistenties waardoor zij toegang krijgen tot persoonlijke gegevens van anderen te krijgen . Updates en patches geven je bescherming , dus als uw besturingssysteem wordt u gevraagd om een automatische update te installeren , doe het .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·How to Get Rid van TrueAds 
·Hoe maak je een Pop-Up Virus D…
·Kan ik Installeer Norton 360 i…
·Hoe te voorkomen dat malware 
·Hoe te Stopzilla Stop Opstarte…
·Hoe te Verouderde Databases Up…
·Welke functies je antivirus pr…
·Hoe te stoppen AVG Free Van Ru…
·Online Armor 4.0.0.44 Vs . Com…
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe te Wijzigingen bijhouden gebruiken m…
  Software Articles
·Vergelijking van GIF -en BMP -bestanden 
·Hoe je Skype Privacy Settings Bypass 
·Hoe maak je een Hyphen Niet Break 
·Hoe upload ik foto's Into Photoshop CS3 …
·Hoe te spelen Galactic Civilizations II …
·Hoe u informatie maken automatisch laten…
·Hoe te tellen het aantal items in een Co…
·Hoe maak je een tabel in Word 2007 
·Procite Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com