Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe kun je Autoplay een Shockwave Flash ?
Adobe Flash is het programma van de keuze voor de meeste animaties en interactieve applicatie ontwerpers . Typisch , worden Flash SWF -films ontworpen om te spelen binnen " host" -documenten , zoals PDF's en Word-bestanden . Autoplay --- de film begint te spelen automatisch wanneer de pagina waarin het is ingebed toont --- wordt meestal geregeld door de gastheer document , in plaats van de Flash- film zelf . In PDF's , bijvoorbeeld , je de film ingesteld op automatisch afspelen terwijl inbedding het met Acrobat Pro 's Flash Tool . In Word wordt automatisch afspelen ingesteld van het dialoogvenster Eigenschappen van het Shockwave Flash-object is . Wat je nodig hebt
Acrobat Pro 7 of hoger of Microsoft Word 2007 of later
Toon Meer Aanwijzingen
instellen Autoplay in PDF's
1

Open het PDF waarin u wilt insluiten en afspelen van een film in Acrobat Pro . Klik op " File " op de menubalk en kies " Open" om het dialoogvenster Openen weer te geven . Navigeer naar de PDF , selecteer het en klik op de knop "Openen" . Kopen van 2

Ga naar de pagina waar u de film wilt insluiten . Acrobat "Pagina Navigatie " controles zijn aan de linkerkant van de werkbalk .
3

Klik op " Extra" in de menubalk en kies " Multimedia " en selecteer vervolgens " Flash Tool " uit de Multimedia fly - out menu . Klik en sleep op de pagina waren u de film wilt weergeven op een Flash -object schakelkast te tekenen . Dit opent de " Insert Flash " dialoogvenster .
4

Klik op de knop "Bladeren" om de " Selecteer een bestand" dialoogvenster weer te geven . Navigeer naar de SWF , selecteer het en klik op de knop "Openen " . Klik op de ' Toon geavanceerde opties ' vakje aan de onderkant van de Flash dialoogvenster Afbeelding invoegen om het dialoogvenster uit te breiden naar geavanceerde opties weer te geven .
5

Klik op de tab ' Settings Launch " . Klik op de " Enable Wanneer" drop-down en kies " De pagina met de inhoud wordt geopend . " Klik op " OK . " De film wordt nu automatisch afspelen wanneer de pagina met deze wordt geopend.
Instellen Autoplay in Word
6

het Word- document waarin u wilt openen afspelende een film in Word . Klik op de " Office-knop " ( Office -pictogram in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster ) . Selecteer "Open " om het dialoogvenster Openen weer te geven . Navigeer naar het Word- bestand, selecteer het , en klik vervolgens op de knop "Openen " .
7

Ga naar de pagina waar u de film wilt insluiten en klik vervolgens op om de cursor te plaatsen waar u wilt film te laten zien. Klik op het tabblad "Ontwikkelaar " aan de bovenkant van het programmavenster . Klik op de " Legacy Controls " -knop ( de vierde knop in de tweede rij ) in de sectie " Controls " van de werkbalk en klik vervolgens op " Meer besturingselementen " ( laatste knop ) op de fly - out . Dit opent de Meer Controls dialoogvenster .

Blader 8 door de lijst van de controles en kies " Shockwave Flash-object , " en klik op " OK . " Dit voegt een Flash- controle box aan de pagina .
9

Rechtsklik op de bedieningskast en kies " Eigenschappen" om het dialoogvenster Eigenschappen te openen .
10

Klik op de " Playing" drop-down en kies " True " en klik op "OK " om het dialoogvenster te sluiten . Deze film zal nu automatisch afspelen .

Previous: Next:
  animatie Software
·Animatie Software Tutorial 
·Hoe de randen van een foto ver…
·3 - D Flash Animator Tutorial 
·Hoe maak je een duplicaat van …
·Hoe te importeren VOB Into Ado…
·Informatie over Silverlight 
·Gratis tools voor het maken va…
·Hoe te kopiëren en plakken in…
·Hoe je barcodes genereren 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om zoekwoorden gescheiden door een k…
·Zo plaatst u een Vengeance Sound Pack in…
·Hoe maak je toegang tot een bestand op e…
·Hoe maak je een fotolijstje in InDesign 
·Hoe je alle tekst Wijzig at Once in InDe…
·Hoe je 3D-effecten in Photoshop 
·Hoe maak je een Green Screen in Adobe Af…
·DOSBox Video Problemen 
·Hoe maak je een lijst Into Avid importer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com