Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe de film Pad in Flash beperken
Adobe Flash biedt u de mogelijkheid van het creëren van dynamische multimediale gebruik van diverse processen en tools . U kunt vertrouwd zijn met het maken van eenvoudige animaties in Flash zijn en willen een stap verder gaan door het maken van je animatie volgen een bepaald pad , zoals realistisch een auto reizen op een bochtige weg tonen . Gelukkig Flash bevat technologie voor het koppelen van objecten om een ​​pad . Instructies

Open Flash 1 . Maak een nieuw project van " File " en " Nieuw " in het bovenste menu te selecteren . Kies " Flash-bestand ( ActionScript 3.0 ) " of " Flash-bestand ( ActionScript 2.0 ) " uit de resulterende " Nieuw document " window . Ofwel optie is prima , als je niet worden met ActionScript voor dit voorbeeld . Klik op de knop "OK " . Kopen van 2

Kies de functie " Oval " uit de werkbalk , die meestal wordt gevonden aan de linkerkant van het venster activiteit . Maak een kleine cirkel door te klikken met het gereedschap en het over het podium te slepen . Klik op de "Shift" toets ingedrukt tijdens het slepen om het te beperken tot een perfecte cirkel . Selecteer de cirkel door er dubbel op te klikken , en vervolgens op " F8 " naar een filmclip van het te creëren . Typ een id in het veld "Naam" , zoals " ballMC . "
3

Zoek de " Tween " knop op de " Eigenschappen" , die meestal aan de onderkant van de activiteit venster . Als het niet zichtbaar is , druk "Ctrl " en " F3 " tegelijk weer te geven . Om een bewegings-tween die instrueert Flash om alle motion stappen tussen onze startpositie en onze laatste positie te creëren , verander de " Tween " op " Beweging ". Klik in het kader " 90 " van de tijdlijn , en plaats een keyframe door op " F6 . " Een pijl wordt weergegeven op de laag die zich uitstrekt vanaf het eerste frame van deze laatste .
4

Klik met de rechtermuisknop op de " Layer Name ' gedeelte van de bal laag , en kies vervolgens " toevoegen Motion Guide " uit het pop - up venster . Teken een kronkelend pad op deze laag met behulp van de " Potlood " of functie " Brush " .
5

Gebruik de functie " Pijl " om de bal te selecteren door het centrum merk , ervoor te zorgen dat u dit doet vanuit de eerste frame . Brengt de kogel tot het merkteken uitgelijnd met de start van het pad . In het laatste frame , beweegt de bal tot aan het merkteken samenvalt met het einde van het pad .

Test 6 de bal beweging door op " Ctrl " en " Enter ". Als het proces correct is voltooid , moet de gids niet zichtbaar , en de bal moet bewegen langs het pad dat u hebt getekend . Zo niet , aan de bovenstaande stappen en correctie van uw project als dat nodig is.

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te Outer Space maken in Fl…
·3 - D Studio Max Car Tutorial 
·Wat is Flash 8 ? 
·Hoe Achtergrond Muziek Met beh…
·Gratis tools voor het maken va…
·Hoe maak je Voeg een keyframe 
·Hoe te Geluid Audio Volume in …
·Hoe kan ik mijn Avatar Gezicht…
·Hoe kan ik een SWF Aanklikbare…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je Typ dan een Picture in Publi…
·Hoe kan ik een afspeellijst Krijg een CD…
·Hoe maak je automatisch Muziek importere…
·Hoe maak je een Zip- schijf in Windows X…
·Hoe maak je een PowerPoint Slideshow E 
·Hoe gegevens voor een gepaarde steekproe…
·Hoe kan ik een brochure maken in Microso…
·Hoe te verwijderen KB342145 - X86 - ENU.…
·Corel Wordperfect naar Word-conversie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com