Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Sketchup Animatie Scene Tips
Vele bouwkundige en civiel ingenieurs , ontwikkelaars en andere professionals kunnen gebruik maken van Google SketchUp om hun modellen te doen . Dit bespaart geld niet uitgegeven aan dure CAD-programma's en stelt gebruikers in staat om hun ideeën volledig aanpassen . Sketchup kunnen gebruikers ook hun modellen zetten in Google Earth , zodat de gebruiker kan zien hoe een model eruit zou zien op een bepaalde locatie . Of u nu gebruik SktechUp Pro of de gratis versie van de software , wetende tips en trucs om alle mogelijkheden van het programma te ontgrendelen is essentieel voor het maken van een uitstekend eindproduct . De werkbalk

De standaard werkbalk in SketchUp in enigszins beperkt , wat handig is voor de rookie gebruikers . Echter , als je meer comfortabel met het programma en meer wilt bereiken , zul je merken dat je rond op zoek naar het juiste gereedschap . Onder het menu " View " , klik op " Werkbalken " om alle beschikbare opties te zien . Het activeren van de " Grote Tool Set , " " Lagen ", " Views ", " Google ", " Standaard " en " Shadows " werkbalken zal van pas komen . Speel met de verschillende instellingen en vinden wat het beste werkt voor uw behoeften .
Leer de sneltoetsen

Vergelijkbaar met het aanpassen van de knoppenbalk , wetende wat sneltoetsen zijn beschikbaar zal projecten maken makkelijker en sneller . Google heeft een SketchUp Quick Reference Card , die veel gebruikers af te drukken en te houden naast hun computers totdat ze zijn comfortabel met de commando's . U kunt ook uw eigen snelkoppelingen maken door te gaan naar " Windows " - > " Voorkeuren " - > " . Sneltoetsen"
Driehoeken zijn Tricky

het creëren van vierkanten of cirkels is eenvoudig via de " Square" en "Circle "-knop , maar er is geen knop om een driehoek te tekenen . Om een ​​driehoek te maken, gebruikt u de knop "Create Polygon " . De standaard veelhoek is een zeshoek , maar nadat je een zeshoekige vorm te tekenen , klik met de rechtermuisknop op de omtrek van het object en klik op ' Entity Info . " In dit menu kunt u het aantal zijden

wijzigen in drie , of een ander nummer voor die kwestie .
Maak Scene Styles Wanneer een project is zeer groot , bewegen binnen het project kan zeer worden vertragen en hoogveen een computer . Met lagen genoemd naar wat ze bevatten , zoals " Trees ", " People ", " Gebouwen , " enz. , opent u het menu " Scenes " onder "Window " en vervolgens " Scenes . " Klik op het plusteken om een ​​scène toe en noem deze " All Off . " Verwijder de vinkjes voor deze scène , zodat alleen de meest basic design elementen op het scherm . Met de instelling " All Off " kan het gemakkelijker maken om te navigeren binnen een groot project te maken .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te reserveren Trailers Maa…
·Hoe een website te maken Marqu…
·Hoe maak je een Flash Rollover…
·Hoe te Geanimeerde achtergrond…
·Hoe maak je een filmclip in ee…
·Hoe kan ik een MS Word uitscha…
·Hoe maak je een Movie Clip kri…
·Hoe maak je een SWF- animatie …
·Hoe te Toevoegen Meer Material…
  Related Articles
Hoe te Scene rubrieken Delete in Celtx 
Hoe te Metingen Pas in Google SketchUp P…
SketchUp Windows-onderdelen 
Hoe maak je een QuickTime Animatie van e…
Hoe maak je een Google SketchUp Presenta…
Hoe maak je een 3 - D Stadsplattegrond S…
Hoe maak je een GIF- animatie invoegen i…
Soorten Aangepaste animatie Regelingen i…
Hoe maak Animation Flips op Keynote 
  Software Articles
·Hoe te converteren naar Datum Dag in Exc…
·WMA naar WMV conversie 
·Hoe je CRM aanpassen 
·Hoe kan ik FLV converteren naar MPEG voo…
·QA Functioneel Testen 
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe maak ik een adreslijst in Microsoft …
·Hoe je op afstand afdrukken Met Remote D…
·Avast Zal niet sluiten op mijn Mac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com