Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Sequencing Lagen in After Effects
Sequencing lagen is een short-cut gereedschap in Adobe After Effects , dat gebruikers in staat stelt om snel te sorteren op de lagen chronologisch . De lagen kunnen automatisch verdwijnen naar het volgende of het verschijnen zonder enige vervaagt of aanpassingen. De tool bespaart een hoop tijd in projecten en kan gebruikt worden op meerdere manieren. Sequencing Set Up

Als After Effects -sequenties van een project , het bevelen van de lagen van boven naar beneden . Dit betekent dat de bovenste laag in het venster " Layer" de eerste in de tijdlijn wordt . De onderste laag zal de laatste om te verschijnen in de sequencing orde zijn. Klik en sleep de lagen in het venster ' Lagen ' om uw gewenste volgorde zetten . Hold " CTRL " en klik vervolgens op de lagen die u wilt bestellen . Laat de lagen die u niet wilt bestellen ongeaccentueerde . Meestal zal achtergrond lagen of audio lagen niet gesequenced worden in een project .
Toepassing van de Sequence
p Met de lagen gemarkeerd, klikt u op " Animation , " " ; keyframe Assistant Sequence Lagen " en selecteer" " Een pop-up venster verschijnt op het scherm . . Als u wilt dat de lagen geleidelijk verdwijnen een na de ander , selecteert u het vakje " Overlap " in de linker bovenhoek . Als u wilt dat de lagen te springen gesneden uit elkaar , laat de doos zonder een vinkje . Klik op " OK " om de volgorde van toepassing . In het venster ' Lagen ' , zullen alle geselecteerde lagen uit te breiden en tonen hun orde . Het eruit zal zien een grote trap op het scherm .
Photoshop Lagen Sequencing

Als u beeldbestanden te gebruiken als PSD-bestanden die zijn opgebouwd uit lagen die u wilt om de sequentie , kunt u een andere methode volgen om het een stuk makkelijker maken . Markeer alle lagen van het beeldbestand in het venster ' Lagen ' . Ga naar " Layer , " en selecteer " Precompose . " Dit opent een nieuwe compositie voor alle lagen . Titel van de nieuwe samenstelling , en druk op " OK". Herhaal dezelfde sequencing proces , en gebruik vervolgens de nieuwe samenstelling in het oorspronkelijke project , zodat de lagen niet door elkaar gegooid worden en druk op het scherm .
< Br > Sequencing Gebruikt

Sequencing lagen
heeft verschillende toepassingen . Als u het maken van een diavoorstelling met foto's , dit is de snelste manier om te bestellen en line-up foto's . Zodra de beelden correct zijn gerangschikt , de sequencing enkele seconden en je zal een professioneel ogende diavoorstelling te hebben . De laag sequencing is handig voor animaties zoals voice -syncing en het lichaam overgangen als een lichaam draaien aan de zijkant of in de tegenovergestelde richting .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een 3D- button in …
·Hoe maak je een Macromedia Fla…
·Hoe te werken met lagen in Ado…
·Hoe te kopiëren & plakken Fra…
·Hoe te wijzigen CATIA Drafting…
·Flash 8 Action Script Tutorial…
·Hoe te gebruiken Max Backburne…
·Hoe kan ik een afbeelding invo…
·Hoe maak je een Messed Up Scri…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Windows Hardware Diagnostic Tools 
·Hoe te branden van een Debian Linux CD 
·Hoe te Kiezen & wissen Kleuren in GIMP 
·Waarom kan ik niet starten VMware Inside…
·Hoe kan ik een Install AT & T AirCard 
·Hoe te Aardbeving Iconen bekijken in Goo…
·Hoe maak je een taal toe aan Word 
·McAfee Installation Help 
·Hoe te grote ruimtes tussen alinea's in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com