Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Tutorial over Airbrushen in Apple Motion
Apple Motion is een animatie en beeld compositing applicatie voornamelijk gebruikt door Final Cut Pro-gebruikers om bewegende beelden te produceren voor videoproducties . Het omvat een scala van relevante instrumenten , met inbegrip van de mogelijkheid om vrij te schilderen met verschillende penselen . Airbrush borstels kunnen worden aangepast en gebruikt op verschillende manieren binnen de Beweging , op een wijze die vergelijkbaar is met raster graphics editors zoals Adobe Photoshop of Pixelmator . De resultaten kunnen vervolgens worden geanimeerd en geëxporteerd naar Final Cut voor verdere verwerking . Instructies

Lancering Apple Motion 1 . Zijn interface laadt en een pop-up verschijnt waarin u wordt gevraagd om een gevestigde project selecteren of een nieuwe maken . Aangezien er geen speciale instellingen om vast te stellen of de voorbereidingen die moeten worden gemaakt voordat airbrushen in Motion , ofwel selectie is prima . Motion laadt en toont uw keuze . Kopen van 2

Klik op de " Paint Stroke " knop in de werkbalk aan de bovenkant van het Canvas gebied . De Paint Stroke gereedschap wordt het actieve gereedschap .
3

Klik op de " HUD " knop in de werkbalk . HUD popup Motion verschijnt . De HUD popup geeft automatisch de instellingen van het geselecteerde gereedschap . Veel , maar niet alle , van de instellingen om de grootte te controleren , zijn kleur en de breedte van het instrument aangepast in de HUD .
4

Open het drop- down menu in de onderste helft van de HUD en selecteer airbrush borstel uit de lijst . Als je nieuw bent aan het schilderen in Motion zijn , selecteert u de functie " Basic Airbrush " .
5

Vink het vakje " Write On " in de HUD popup . Wanneer de Write On parameter is ingeschakeld , worden alle slagen gemaakt in het Canvas gebied opgenomen in de tijdlijn als animatie in real time. Dit kan nuttig zijn in sommige gevallen , maar maakt het onmogelijk om airbrush normaal .
6

Stel de breedte van de borstel met de schuifregelaar het label " breedte " in de HUD popup . De breedte wordt gemeten in pixels standaard .
7

Klik op de kleur goed aan de bovenkant van de HUD aan de kleurenkiezer te openen . Motion maakt gebruik van dezelfde kleurenkiezer te zien in vele toepassingen onder OS X.
8

Selecteer een kleur voor het penseel met de kleurkiezer .
9

Beweeg de muiscursor over het canvas gebied . Het verandert van een cirkel waarvan de grootte weerspiegelt de breedte -instelling geselecteerd in stap 6 .

Klik op 10 , vasthouden en slepen met de muis naar airbrush binnen het Canvas gebied . Zodra een beroerte wordt gecreëerd , de inspecteur -venster aan de linkerkant van het Canvas wijzigingen aan een aantal instellingen om de airbrush gereedschap relevante geven . Zo kunnen opaciteit afstand en de schaal van de slag is aangepast . Sommige instellingen , zoals jitter en de hoek , zijn vooral relevant voor degenen met behulp van een stylus en tablet in te stellen .
11

Verander kleurmodus de slag met behulp van het drop - down menu aan de bovenkant van de Inspector -venster . De kleurmodus verwijst naar de manier waarop kleur wordt toegepast als u tekent . Bijvoorbeeld , als u wilt dat de kleur om subtiel te veranderen als u tekent , selecteer "Color Over Stroke . " Evenzo kan ondoorzichtigheid en de breedte van de CVA 's worden veranderd als u een beroerte met behulp van de " Opacity Over Stroke " en " Breedte over Stroke " instellingen .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe u uw eigen Mario Flash Mov…
·Hoe te werken met Animation Sh…
·Hoe maak je een Starry - Gevul…
·Lijst van 2D- animatie softwar…
·Hoe te bespoedigen Flash Movie…
·Hoe maak je een Moon Boy Anima…
·Hoe om Flash te leren in 30 da…
·Instructies voor How to Screen…
·Hoe maak je Voeg een keyframe 
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Hoe kan Winamp Muziek overbrengen naar m…
·Hoe om uw eigen Drumline Music Sheets Zo…
·Hoe je alle lege rijen in Excel 2007 Del…
·Hoe een M4V converteren naar een WMV 
·Hoe maak je een Excel-werkmap convertere…
·Over Winword Programma 
·Verbinding maken met Avaya 6.0 Met een l…
·Hoe maak ik een iTunes Faceplate wijzige…
·Hoe te maken , opslaan of afdrukken met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com