Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Een Computer Class 3D Modeling Tutorial
3D-modellering kan een zeer ingewikkeld proces zijn . Een simplistische model arbeidstijd vereist , vooral als het model is bedekt met een textuur en verlicht binnen voor de presentatie . Hoewel veel 3D modelleurs leert de kunst van het 3D modelleren op hun eigen met een minimum aan hulp van andere gebruikers , zijn er klassen beschikbaar die een potentiële modeler zal nemen van kennismaking met modeling programma's om het leren van de subtiele nuances van het modelleren proces dat realistisch geavanceerde maken modeling mogelijk . Het kiezen van een klasse Level

Een breed scala van klassen zijn beschikbaar voor 3D-modellering , uit die bestemd zijn voor de nieuwe modelbouwer die nooit een 3D modeling programma heeft aangeraakt , om die voor ervaren modelbouwers die hun ambacht te slijpen of te leren van de nieuwste functies die beschikbaar zijn op hun modeling software platform van keuze . Kijk voor een klasse die uw niveau van ervaring past om de beste resultaten te bereiken . Zelfs als je enigszins vertrouwd met 3D modeling software , tenzij je een ervaren modelbouwer , het is het beste om te beginnen met de basis. Als je ervaren bent in het modelleren , tussenliggende cursussen beschikbaar die meestal werken op projectbasis , met de voltooiing van een volledig model van de doelstelling voor het einde van de cursus periode . Voor meer gevorderde modelbouwers , klassen kleinere meesters ' zijn beschikbaar waar de klasse -structuur is meer langs de lijnen van een workshop dan een traditionele geleerd natuurlijk.
Specialized Cursussen

Specialized cursussen zijn beschikbaar die smalle vakken in het modelleren proces te dekken . Deze cursussen zijn meestal korte transporten van enkele dagen gemiddeld . Met een gespecialiseerde cursus , kunt u leren over een specifiek modeling pakket . U kunt ook gespecialiseerde cursussen bedoeld om u een grondige kennis van een bepaald modelleren proces , zoals verlichting , modelleren apparatuur voor animatie of model texturen geven . Alvorens gespecialiseerde cursussen , is het best om te ervaren met de meeste van de fundamentele aspecten van 3D-modellering .
Gratis Vs . Betaalde Klassen

Klassen
in 3D-modellering zijn zowel online als offline vrij beschikbaar . Universiteit extensies vaak aanbieden die vrij korte lessen in basis modelleren als inleidingen op de kunst van het 3D- modellering en ontwerp , terwijl de universiteiten dat ze zijn gekoppeld aan betaalde opleidingen kunnen aanbieden met college credit die ingaan verder in het onderwerp . Meer gevorderde cursussen is te vinden op zowel een gratis en betaalde basis , hoewel het moeilijk is om gratis cursussen over alles behalve een inleidend niveau vinden kan zijn .
Online of Offline Leren
< br >

Leren model binnen een gestructureerde klas omgeving niet altijd nodig dat je gaat zitten in een klaslokaal . Afstandsonderwijs maakt volledig interactieve online cursussen in 3D-modellering op elk niveau van deskundigheid . De meeste online programma's worden aangeboden door particuliere bedrijven , maar de resultaten van een goed programma kan een modeler 's vaardigheden enorm verbeteren . Offline leren is vaak beschikbaar in een meer traditionele klassikale omgeving met verschillende universiteiten , zelfs met volledige opleidingen in 3D modeling en animatie .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Ticker in Flas…
·How to: Motion Guide met Blend…
·Hoe maak je een bol maken in A…
·Hoe maak je een Flash-bestand …
·Hoe kan ik een object 3D maken…
·Tutorial voor een Flash Memory…
·Hoe te Animated Screensavers C…
·Hoe maak je een movieclip verw…
·Hoe maak je een Video bewerken…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe je Zip Games Downloaden naar PSP 
·Hoe te voorkomen dat malware Win32.Backd…
·Tips voor Mastering Pro Tools LE 7.4 
·Hoe te Megapixels Verhoging 
·Hoe je Office 2007 Command Tabs Gebruik 
·Hoe Rank Zonder dupliceren in Excel 2007…
·Hoe je Nero 8 Activeren 
·Hoe om te leren InDesign Online 
·Wat is Replay Converter? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com