Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wireless Broadband Speed ​​Tricks
Het wonder van de draadloze internetverbinding kunt u surfen op het web zonder te hoeven aansluiten op uw computer . Echter , kan Wi - Fi snelheden vertragen over afstand en met inmenging in het gebied . Een paar trucjes kan helpen om opfleuren uw Wi - Fi- snelheden . Tal van problemen kunnen invloed hebben op uw internet snelheid ; werken aan een probleem kan niet laten een enorme winst , maar hoewel het proces van eliminatie , kunt u vinden wat stikt uw Wi - Fi-snelheid als een slak . Router Channel

WiFi-routers
kan worden beïnvloed door interferentie van radiosignalen in het gebied : Het hebben om te vechten door middel van de storing zal vertragen de overdracht van gegevens . In wezen is de router weggooien wartaal te sorteren op de nuttige gegevens die uit de computer . Log in op de administrator tool op uw router door het IP-adres in een webbrowser . Typisch , routers gebruiken ofwel " http://192.168.1.1 " of " http://192.168.0.1 " - controleer documentatie van de fabrikant voor meer informatie. Zoek het gebied waar u kunt kiezen voor de Wi - Fi- kanaal , meestal onder de " Wireless Network " post, en stel deze in op 1 of 14 , de andere uiteinden van de Wi- Fi- spectrum . Dit zal het aantal overlappende kanalen van naburige Wi - Fi-netwerken en geeft je een snelheidsboost . U kunt ook een netwerk site survey uit te voeren , met behulp van een tool om de Wi - Fi-netwerken te onderzoeken in het gebied ( zie "Bronnen" ) specifiek weten welke kanalen in gebruik zijn in uw omgeving .
Router frequentie

Beperk uw router om met alleen de frequentie en de technologie die wordt gebruikt door uw computer . Wi- Fi-technologie is goedgekeurd door het Institute of Electrical and Electronics Engineers onder de numerieke code 802.11 . De cijfercode wordt gevolgd door een brief aan de herziening van de technologie aan te geven . In 2011 , vier belangrijke soorten in gebruik zijn : " a " " b " " g" en " n ", in de volgorde van de snelheid. Kijk voor de hoogste gemeenschappelijke snelheid tussen Wi - Fi- adapter van uw computer en uw router . Bijvoorbeeld , als je hebt geen computers met een 802.11b Wi - Fi-kaart , kunt u doorstromen naar minstens 802.11g . Log in op de administrator pagina router en verwijder al het tragere Wi - Fi-standaard van de router . Hierdoor zal uw router aan op de hogere snelheden gebruik maken van alle tijd en interferentie te voorkomen met naburige netwerken en apparaten . Let 802.11b gebruikt 2,5 - gigahertz frequentie , die gelijk is aan vele draadloze telefoons en magnetrons . Echter, als je springt naar 802.11g , zult u die op een 5 - GHz-netwerk en de interferentie te vermijden .
Router Amplification

Als je kan niet plaats uw router in het midden van uw huis , wijzen de radiogolven in de richting van uw computers en radiogolven van uw computer naar de router . Krijg een stuk plaatwerk , zoals staal of aluminium , en bevestig deze aan de muur achter de router . Hoe dikker de metaal , hoe beter het effect , maar ook een laag van afgedankte CD - ROMs helpen . De radiogolven zal stuiteren de metaal en terug naar de binnenkant van het huis . Daarnaast zal signalen van uw computers stuiteren de metalen in de richting van de router . Als je kunt curve het metaal licht op een schotelantenne effect te creëren , zullen de snelheden nog meer .
Antenne Amplification

verhogen Als u een externe antenne voor de Wi - Fi- adapter op uw computer , kunt u een metalen vliegtuig gebruiken om het signaal van uw router te versterken . Leg twee oude CD - ROM's achter de antenne en richt deze op uw router naar een snelle oplossing . Voor een betere oplossing , een gat in de zijkant van een metalen beklede karton kan zoals die gebruikt worden om tennisballen of chips te verpakken . Voed uw antenne door het gat in de zijkant , richt vervolgens de opening naar de router . De kromming van het blik werkt als een miniatuur schotelantenne voor uw WiFi -antenne .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe om te upgraden naar 2Wire …
·Hoe maak je Login om een ​​Lin…
·Hoe te Turn Off the Blue Light…
·Hoe maak je een SMC7004VWBR Wi…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Het aanpassen van de NAT- Type…
·Hoe kan ik een draadloze verbi…
·Hoe te verbinden van een Links…
·Hoe je WEP uitschakelen voor d…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik mijn draadloze computer Link …
·Definitie van topologie in Computer Netw…
·Hoe de kosten voor bedrading Schat een H…
·Hoe de poorten op My Network Router Verh…
·USB naar USB Data Transfer Software 
·DIY HP Pavilion Repair Modem 
·Hoe maak je een foto op Facebook Delen P…
·Hoe Network Cables Splice 
·Hoe maak je een draadloos signaal naar W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com