Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe je Wi - Fi Access op een D - Link Wireless Router Block
D - Link draadloze routers ondersteunen versie twee van de Wi - Fi Protected Access beveiligingsprotocol . Als u WPA2 -encryptie te activeren op uw D - Link router , je doet meer dan de bescherming van de transmissies die krijgen gestuurd over de draadloze verbinding . U ook blokkeren gebruikers die niet het wachtwoord van de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw Wi - Fi-signaal helemaal niet hebben . De WPA2-beveiliging systeem bestaat al sinds 2005 en heeft zichzelf als veilig genoeg voor de meeste thuis -en klein zakelijk computergebruik behoeften vastgesteld . Instructies
Voorbereidende Stappen
1

Vul uw D - Link router beheerpagina adres in een webbrowser op een computer die is aangesloten op het over een bekabelde verbinding en druk vervolgens op " Enter ". , Als u niet uw administratie -adres weet , D - Link routers meestal standaard op een adres van 192.168.0.1 kopen van 2

Selecteer uw gebruikersnaam en voer uw wachtwoord in . . Als u nog niet veranderd uw router van de standaardinstellingen , de gebruikersnaam is " admin ", en u kunt het wachtwoord veld leeg laten .
3

Klik op de " Setup " verbinding dichtbij de bovenkant van het scherm . Ga naar punt 2 of punt 3 , afhankelijk van uw router model .
DIR - 655 Wireless Setup
4

Klik op de knop " Launch Wireless Security Setup Wizard "en klik vervolgens op ' Next ' in het venster dat u te verwelkomen in de wizard .
5

Voer een service Set Identifier ( SSID ) , dat is een naam voor uw draadloze netwerk , en klik op " Next . " op het volgende scherm klikt u op de knop om WPA2-beveiliging te activeren en klik nogmaals op ' Next ' .
6

Vul uw draadloze wachtwoord . Het moet minimaal 8 en maximaal 63 tekens , en het is hoofdlettergevoelig . Klik op " Next" als u klaar bent .
7

Klik op " Opslaan " om uw wijzigingen op te slaan en uw draadloze beveiliging te activeren . Zorg ervoor dat het wachtwoord wordt weergegeven op het scherm te schrijven . Als u het wachtwoord niet hebt , zal je van je eigen worden geblokkeerd out WiFi .
8

het venster van uw browser sluit of naar een andere website of iemand anders toegang heeft tot uw computer zou kunnen hebben .
DIR - 850L Wireless Setup
9

Klik op de " Draadloze Instellingen "-link in het linkervenster van het scherm . Zodra het scherm updates , klikt u op de knop
10

Voer twee namen voor uw draadloos netwerk " Wizard Draadloze verbinding instellen . " - Een voor de 2,4 GHz -frequentie en een voor de 5 GHz-band . U kunt ook gebruik maken van dezelfde naam voor zowel als je wilt .
11

Klik op de knop naast ' Automatisch een netwerksleutel toewijzen " en klik op de knop" Next . " Dit zal de router willekeurig creëren van een veilige login sleutel voor uw draadloze netwerk . Het zal moeilijk worden om te typen en te onthouden , maar ook bijna onmogelijk voor iemand om te raden .
12

Noteer de beveiligingssleutel , een zogenaamde "pre - shared key " die op de " installatie voltooid wordt " screen of kopieer - en - plakken in een bestand op een veilige plaats op uw computer . U moet deze sleutel in te voeren op elke computer die u wilt deblokkeren van uw draadloze netwerk .
13

Klik op de knop "Opslaan" . U kunt nu uw browser sluit of bezoek een andere website .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe vind ik mijn adres naar Dr…
·Hoe kan ik een Linksys WRT300N…
·Hoe Set Up Internet DSL -modem…
·Hoe maak je een Mac Clone Met …
·Hoe maak je een Wireless DSL M…
·Hoe de Linksys WRT300N Install…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Aanbevolen Routers voor Comcas…
·Hoe maak je een Telus Wireless…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een IP Port 
·Hoe aan een andere computer met behulp v…
·Wat Is Protocol Wire ? 
·Hoe kan ik Port Forward Mijn Router voor…
·Plaatsvervanger voor Ruimte in DOS op ee…
·Hoe te inschakelen Kerberos 
·Hoe naar een andere computer in MS DOS A…
·Hoe maak je een computer herstarten op a…
·Hoe te Herdownload QuickLink Installatie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com