Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik Maak een gratis draadloze verbinding ?
Draadloze hotspots toestaan ​​dat iemand met een draadloze internet adapter voor aansluiting op een openbaar netwerk . Bibliotheken en universiteiten hebben meestal gratis openbare internet , terwijl hotels en coffeeshops een uurtarief in rekening mag brengen . U kunt een gratis draadloze verbinding voor andere mensen te gebruiken maken , en u kunt in de buurt en misschien vind gratis verbindingen in uw eigen huis . Volgens Titel 18 , deel 1 , hoofdstuk 47 van de United States Code , aansluiten op onbeveiligde particuliere netwerken in het gebied is illegaal , maar sommige steden bieden gratis gemeentelijke WiFi . Wat je nodig hebt
Draadloze router
Wireless adapter
Toon Meer Aanwijzingen
Het creëren van een netwerk
1

Plaats de router te installeren schijf in de computer je wil gebruiken om de draadloze instellingen te configureren . Voer het installatieprogramma en volg de aanwijzingen om de installatie te starten . Kopen van 2

Schakel de modem en de stekker uit het stopcontact . Koppel de Ethernet- kabel uit de computer en sluit deze aan op de internet -poort van uw router . Sluit een andere Ethernet- kabel van poort 1 op de router aan op uw computer .

Naam 3 je netwerk en laat het wachtwoord geopend . Gebruik een netwerknaam die mensen gemakkelijk zullen herkennen als een gratis netwerk .
4

Open de router setup pagina wanneer de installatie is voltooid . U kunt een link naar de pagina op uw bureaublad hebt , maar zo niet , controleer uw handleiding voor hoe je de pagina te openen .
5

Stel de draadloze snelheid tot 300 megabits per seconde of om de gewenste instellen . Als u wilt voorkomen dat mensen het downloaden van grote bestanden via het netwerk , stel deze in op de laagste stand .
Vinden van een gratis netwerk
6

invoegen van een draadloze adapter in de USB- poort van uw computer en voer de installatie -software . Als u een draadloze antenne ingebouwd in uw laptop , installeer de driver voor het van de schijf of door deze te downloaden van de website .

Run 7 van de software die bij de adapter of de muis kwam over " Connect om "in je startmenu . Klik op de draadloze verbinding u wilt gebruiken . Rechtermuisknop op het Wi- Fi-pictogram in het systeemvak en kies " Beschikbare draadloze netwerken weergeven . "

Look 8 gratis openbare netwerken . Niet eenvoudig kunt aansluiten op een netwerk dat kan worden genoemd " Free Public Network , " want dit kan een truc om uw wachtwoorden te stelen . Zorg ervoor dat het gratis netwerk komt uit de stad of uit de bibliotheek . Bel uw plaatselijke bibliotheek te weten te komen over publieke toegang zones in uw omgeving .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Zelfgemaakte Wireless paraboli…
·Verbinding maken met Security-…
·Hoe te Apps Run op een laptop …
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe te wijzigen Uw WEP en SSID…
·Hoe maak je een Lenovo Wireles…
·Hoe maak je een Wi - Fi- camer…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je een Wi - Fi -route…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·J - groepen Protocol 
·Hoe je updates krijgt van een WSUS- serv…
·Problemen met Network Magic 
·Hoe we het internet blokkeren op een net…
·Hoe een printer te delen via een Linksys…
·Hoe Network PC's met een USB-kabel 
·Hoe vindt mijn 2Wire WPA 
·Aanbevolen specificaties voor een comput…
·Hoe een Cat5 netwerkkabel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com