Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe maak je een VoIP- netwerk op te bouwen
Een voice over IP -netwerk ( VoIP netwerk ) vereist een aantal verschillende componenten . User agents zijn de eindpunten van het netwerk . Deze kunnen IP-telefoons of adapters waarmee je reguliere telefoons aansluiten . Je zou ook software gebruiken als een telefoon . Proxy- servers of software PBX-systemen zijn computers die gespecialiseerde software te draaien om de controle schakelen spraakoproepen. Deze kunnen het Session Initiation Protocol of SIP gebruiken , of ze kunnen de H.323- switching standaard gebruiken . Instructies
1

Selecteer de switchprotocollen te gebruiken . De switchprotocollen wordt gebruikt en verbreekt oproepen . De meeste VoIP- netwerken maken gebruik van het Session Initiation Protocol of SIP . Sommige oudere apparatuur kan nog steeds gebruik maken van H.323 switching . SIP wordt sterk aanbevolen , tenzij u moet communiceren met oudere apparatuur . Kopen van 2

Bepaal hoeveel eindpunten of gebruikers zal worden op het netwerk . Elke gebruiker zal een handset of een telefoon software op zijn computer nodig . De handsets kunnen worden IP- telefoons of telefoon adapters .
3

Schatting verkeersstroom . Voor elk eindpunt , schatten het aantal pakketten per seconde dat wordt geproduceerd en de grootte van de pakketten . Deze cijfers zullen afhangen van de codec die wordt gebruikt en het aantal gebruikers in het netwerk . Als een voorbeeld , gebruik dan een G.729 codec , welke 10 bytes codewoorden produceert elke 10 milliseconden . Neem aan dat vijf van deze codewoorden worden in elk pakket . Dit levert een 50 byte payload 20 keer per seconde . De overhead van een VoIP- pakket op Ethernet is 58 bytes . Dus dit is een totaal van 108 bytes verzonden 20 keer per seconde . Dit zal toevoegen 2.160 bytes per seconde of 17.280 bits per seconde voor elk G.729 VoIP- kanaal in gebruik . Zorg ervoor dat uw netwerk kan dragen dit veel extra belasting .
4

Schakelpositie server moet worden gebruikt . Voor H.323 systemen , zal Gatekeeper software de omschakeling te doen. Op SIP -netwerken , moet u ofwel een SIP-proxy , of een software PBX ( zie bronnen ) te selecteren .
5

Selecteer de telefoon apparaten te gebruiken . Telefoons kan een mengsel van IP-telefoons , telefoon- adapters en softphones ( zie bronnen ) zijn.
6

Sluit de apparatuur aan op een standaard LAN . IP-telefoons of telefoon adapters hebben een Ethernet-poort die kan worden aangesloten op een bedrijfsnetwerk Ethernet switch . Telefoon adapters zal ook een poort voor een telefoonverbinding , ook wel een FXS poort . Sluit het instellen op de FXS-poort telefoon . Als de adapter heeft een FXO -of lijn -poort , kunt u een centraal kantoor lijn naar de FXO -poort aansluiten . De FXO poort wordt soms ook een PSTN-poort .
7

configureren van de apparatuur . Geef de proxy -server een IP-adres op basis van uw nummerplan . Geef elke user agent een telefoonnummer en het IP-adres van de proxyserver . Gebruik de fabrikanten documentatie om de informatie in te voeren , aangezien de exacte indeling voor het invoeren van de gegevens zal variëren afhankelijk van de fabrikant van het apparaat .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Wat zijn voordelen en nadelen …
·Gotvmail Vs . Ringcentral 
·Het Vereiste Skype Beveiliging…
·Hoe link Up Via Webcam 
·Hoe je VoIP Credit 
·Hoe maak je een VoIP Phone Kie…
·Hoe te Meld u aan bij de Motor…
·Hoe maak je een Caller ID Bloc…
·Hoe maak je een VoIP -nummer 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe uw draadloze kanaal Bepaal 
·Hoe maak je een WiFi Router Setup 
·Hoe je Yahoo Cookies verwijderen 
·Welk type van systeem wordt gebruikt om …
·Hoe naar Port 443 Bescherm 
·Soorten protocollen in Netwerk 
·Hoe vindt mijn DNS-instellingen 
·Hoe de DMZ instellen voor een NETGEAR WG…
·Hoe Network Cables Organiseren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com