Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Intranet Portal Software te evalueren
Een intranet is een prive- computernetwerk , meestal een deel van de informatie van een bedrijf technologie-infrastructuur , gebruikt om meerdere websites te hosten en te dienen als het centrum van corporate communicatie . Evalueren van software intranet portal , zoals Microsoft Office SharePoint of IBM's WebSphere gaat om het identificeren executive sponsoring en strategische doelen , het beoordelen van de portal-software functies en voordelen ten opzichte van de behoeften van uw bedrijf en ( idealiter ) tot instelling van een pilot om te bepalen of het platform dat uw ontwerp en navigatie test functioneert goed in uw in infrastructuur . Wat je
intranet portal software proefversie of demonstratie
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

verkrijgen proefversies of demonstraties van intranet portal software van leveranciers die uw bedrijf kan helpen maak een intranet portal om de toegang tot verschillende intranet websites te verenigen door middel van beveiligde toegang ( meestal gebaseerd op IT-functies ) tot bedrijfsgegevens en applicaties via een centrale gebruikersinterface . kopen van 2

Identificeer softwarefuncties te beoordelen op basis van uw bedrijf de strategische doelen en eisen voor zijn intranet portal . Bijvoorbeeld beoordeelt toegankelijkheid , prestaties en betrouwbaarheid . Idealiter u wilt dat uw medewerkers in staat zijn om toegang te krijgen tot data en applicaties 24 uur per dag uw bedrijf .
3

Maak een checklist en het ontwikkelen van een rating-systeem voor uw evaluatieteam .
Goedkope 4

Zorg ervoor dat uw evaluatieteam bestaat uit vertegenwoordigers van alle zakelijke functies , waaronder ondersteuning ( personeel en financiën ) , productontwikkeling ( ingenieurs , onderzoek en ontwikkeling , en de marketing en verkoop ) en klantenservice .
< br > 5

Bepaal of het intranet portal software functies binnen uw aanvaardbare grenzen . Zo moeten werknemers gemakkelijk in staat zijn om te zoeken naar snel terug te vinden ( in minder dan een minuut ) informatie zoals telefoonnummers , bedrijf vormen , beleid en procedures , corporate agenda's , banen en algemeen nieuws .
6

beoordelen of de intranet portal software content management systeem ondersteunt u de publicatie van het bedrijf en toegang eisen . Zo moet bijvoorbeeld gevoelige bedrijfsinformatie zoals functioneringsgesprekken alleen toegankelijk zijn door bepaalde managers .
7

Evalueer hoe goed het intranet portal software werkt met uw bedrijf legacy applicaties zoals e-mail en document repositories . < Br >

Tally 8 uw resultaten en een samenvatting van uw bevindingen om je conclusies te rechtvaardigen . Zorg ervoor dat uw keuze wordt ondersteund door het beleid en de procedures alsmede effectieve training en onderhoud . Bescherm uw eerste intranet portal software-investering door de inzet van het met gewijd administratie .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe de Apache Server Restart 
·Hoe maak je een Glasvezelkabel…
·Hoe kan ik Haak XBox live met …
·Hoe mensen Kick Off Network Ma…
·Hoe te bekijken Uw Top Bezocht…
·Wat is een printer Duty Cycle …
·Hoe je je MSN adres Hernoem 
·Hoe te Mozy gebruiken 
·Hoe maak je een grafiek in een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is EMF File Format ? 
·Hoe de Pingopdracht te zien Alle Device …
·Hoe vindt u uw DSL wachtwoord 
·Linksys site - to- site VPN 
·Hoe te openen DNS voor Linksys 
·Hoe maak je een modem of Internet-verbin…
·Hoe maak je een TRENDnet USB externe ant…
·Hoe maak je een Wireless Network Bridge 
·Een tutorial voor STM1 Microwave Radio L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com