Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Definitie van een Thin Client
Een thin client is een veelzijdig , efficiënt systeem dat alle functies en kracht van een desktop computer heeft . Deze handige systemen zijn perfect voor zowel thuis en op kantoor . Ze worden beschouwd als veilig en veel minder kwetsbaar dan de traditionele desktop- systemen . Geschiedenis

Computers
zijn er al tientallen jaren , en met de steeds toenemende behoefte aan kleinere , meer compacte systemen , heeft de thin client zeer populair geworden door de jaren heen . U kunt deze systemen past gemakkelijk in elk bedrijf , zonder afbreuk te doen aan prestaties, omdat ze nemen veel minder ruimte in dan een gewone desktop computer .
Specificaties

Thin clients
vergelijkbaar zijn met desktop computers en komen met een verscheidenheid van de specificaties . Ze zijn weinig stroomverbruik en zijn ook zeer nuttig in netwerkomgevingen waar klanten meestal beperkt zijn in functies . Veel van deze systemen niet eens een harde schijf bevatten en hebben net genoeg informatie om op te starten vanaf de server computer en voer de benodigde programma's , het maken van deze kleine systemen veel veiliger en minder kwetsbaar voor aanvallen . Geen gevoelige informatie verloren in geval van diefstal , omdat alle gegevens worden opgeslagen op de belangrijkste server , niet op de individuele cliënt .
Gebruikt

thin client kan worden gebruikt in verschillende omgevingen , de meest populaire daarvan groter bedrijven een netwerkomgeving . Kleinere bedrijven gebruiken deze systemen vanwege hun veelzijdigheid en veiligheid . Veel netwerksystemen in de winkels en supermarkten gebruik maken van thin clients als onderdeel van hun kassasysteem . Er is geen noodzaak voor de grotere desktop systemen, omdat thin clients hoeft slechts op een specifieke toepassing uit te voeren .
Prijzen

Thin clients
zijn goedkoper dan reguliere desktop systemen . Ze zijn niet op prijs grotere systemen of servers , omdat ze minder hardware en enige functie in een specifieke rol waarschijnlijk bevatten . Bedrijven zullen geld uitgeven aan een betrouwbare server die alle gegevens van het bedrijf zal houden en de aankoop van extra thin clients voor elke terminal . Dit is een groot voordeel voor de meeste bedrijven, omdat ze nodig hebben om het grootste deel van hun werknemers te voorzien van een terminal of desktop systeem .
Samenvatting

Thin clients
kan binnenkort worden vervangen van alle desktop computers in de werkomgeving vanwege alle van de functies die ze hebben. Deze systemen zijn een goede optie voor elk bedrijf eigenaar omdat ze minder stroom gebruiken en hebben meer betrouwbaarheid en veelzijdigheid dan de volledige desktop computers .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te downloaden vanaf een co…
·Hoe vindt u het MAC- adres van…
·Wat zijn de voordelen van het …
·Token Ring Network 
·Hoe je Comcast breedband-snelh…
·Hoe een AMX Wire 
·4 fundamentele elementen van e…
·Landelijk Internet-opties 
·Hoe de controle van een Mac va…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Cisco Telnet login werkt niet 
·Hebt u aan een modem te Dial- up Interne…
·Wat is een Cloud Server ? 
·Hoe te verwijderen van een Dameware Mini…
·Hoe internet de Worldwide Krijg op een l…
·Hoe kan ik mijn WPA wachtwoord Uittrekse…
·Hoe vindt Poortnummer Mijn Netzero 's 
·Hoe je gedeelde printers zoeken 
·Problemen met een draadloze netwerkverbi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com