Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
NETGEAR FVS318 Router Specs
Netgear produceert zowel business class en residentiële netwerkapparaten . Kleine routers , switches en draadloze apparaten die geschikt zijn voor gebruik in een huis kunnen gebruikers veiliger op internet . Bedrijven met strengere veiligheidseisen te profiteren van Netgear 's enterprise -klasse apparaten . Firewalls , VPN's en andere apparaten kunnen bedrijven en andere organisaties om verbinding te maken met andere bedrijven en het internet . Netgear ProSafe VPN Firewall

De FVS318 is een business class router met een ingebouwde firewall en Virtual Private Network ( VPN ) -functionaliteit . VPN's kunnen gebruikers verbinding maken met een bedrijf van buiten het kantoor , maar toegang tot interne resources alsof ze binnen het netwerk waren .
Fysieke Interfaces

De FVS318 bevat een enkele WAN-poort op het apparaat aansluiten op een breedband internet modem en acht LAN RJ - 45 poorten ondersteunen snelheden tot 100 megabits per seconde . Deze poorten kunnen maximaal acht computers in een kantoor aan te sluiten op de router .
Firewall Ondersteuning

De firewall- functie van de FVS318 ondersteunt stateful packet inspection -technologie te helpen bij Denial of Service -aanvallen te voorkomen . Het bevat een Intrusion Detection System om pogingen te hacken in het netwerk met de mogelijkheid om in te loggen en te waarschuwen wanneer deze gebeurtenissen zich voordoen detecteren .
VPN Ondersteuning

De FVS318 ondersteunt maximaal tot acht dedicated VPN tunnels voor externe gebruikers toegang hebben tot interne office systemen veilig te krijgen . Tunnels worden versleuteld met behulp van 56 - bit ( DES ) , 168 - bit ( 3DES ) of 256 - bits ( AES ) algoritmen . Het apparaat ondersteunt MD5 of SHA - 1 authenticatie -algoritmen voor externe gebruikers inloggen op het netwerk .
FVS318 management

Het apparaat maakt gebruik van een webbrowser gebaseerd grafische gebruikersinterface . De gebruiker lanceert hun favoriete browser om verbinding met het apparaat . Een gebruikersnaam en wachtwoord wordt verstrekt om de toegang tot de administratieve functies van de router te krijgen .
FVS318 Hardware

Het apparaat maakt gebruik van een 200 Mhz 32 - bit Reduced Instruction Set Computing ( RISC ) ​​processor met 2 MB Flash- geheugen om de firmware bevatten . De configuraties en regels gebruikt het apparaat toe te staan ​​of te weigeren activiteit worden opgeslagen in het apparaat 16 MB SDRAM .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat Is Protocol Converter? 
·Hoe te Xlive opnieuw installer…
·Hoe je PIX configureren in GNS…
·Hoe maak je een smartphone geb…
·EOBD protocollen 
·Hoe maak je een CDN 
·Hoe de fabrikant van een NIC C…
·Hoe te kopiëren van een ISO i…
·Wat is het probleem met Cyberp…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe uw laptop draadloos Zorg 
·Hoe je Wireless Hackers Stop 
·Hoe Apple Computers Buy From China 
·Hoe het opzetten van een LAN 
·Verbinding maken met VNC Server 
·Hoe je Open Poorten op mijn computer zoe…
·Hoe maak je een Administrator -account m…
·Hoe te verbinden aan favorieten Van twee…
·Hoe je Linksys AM200 Configure 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com