Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is een onvoldoende Telecommunications bandbreedte?
Bandbreedte verwijst naar de capaciteit van een telecommunicatie-technologie om gegevens over grote afstanden . Hoe groter de bandbreedte , hoe meer gegevens kan overdragen - dat is , hoe groter de ' throughput ' kan worden . Werkelijke doorvoersnelheid zelden overeenkomt met de maximale potentieel van de bandbreedte . Of een bepaalde verbinding - zoals die van een computer op het internet , of een mobiele telefoon met een 3G -of 4G-netwerk - zal voldoende bandbreedte geven, is afhankelijk van het type inhoud dat wordt overgedragen . Terminologie

Zelfs als de bandbreedte van een netwerk voldoende is voor een bepaalde taak , zal het niet de taak te voltooien zonder voldoende verwerkingscapaciteit . Telecommunicatiebedrijven verwijzing overslag in twee fundamentele manieren . "Maximum throughput " naar de grootste hoeveelheid gegevens het netwerk overdragen onder optimale omstandigheden . " Peak throughput " is een meting van de maximale hoeveelheid gegevens een netwerk daadwerkelijk overdraagt ​​. Als theoretische maximale doorvoersnelheid van een netwerk is aanzienlijk hoger dan de piek doorzet , kan het netwerk zijn eigenlijk onvoldoende voor een aantal data overdracht , zelfs als het technisch voldoende bandbreedte .
Netwerken

doorvoer via een telecommunicatienetwerk fluctueert afhankelijk van het aantal gebruikers van het netwerk bedient , het type inhoud die gebruikers overdracht en de betrouwbaarheid van de hardware van het netwerk . Daarom kan een netwerk voldoende bepaalde taken op bepaalde tijden , maar onvoldoende voor hen op anderen . Telecommunicatiebedrijven ook meten " aanhoudende throughput . " Dit is een gemiddelde van de hoeveelheid gegevens een netwerk over een bepaalde periode overdraagt ​​. Deze meting heeft de neiging om zijn betrouwbaarder dan die van de bandbreedte , piek doorvoer of theoretische maximale doorvoersnelheid in termen van communiceren echte wereld prestaties van een netwerk .
Content

communicatie- apparaten, zoals computers , mobiele telefoons en mobiele tablets verzenden en ontvangen van veel verschillende soorten content , die elk vereisen verschillende data transfer rates . Netwerken kan voldoende bandbreedte hebben voor alle soorten inhoud , maar kan niet altijd genoeg doorzet . Items zoals Word-documenten en tekstbestanden bestaan ​​uit minder bits dan doet multimediacontent . Een netwerkverbinding staat de behandeling van teksten kan onvoldoende zijn voor de overdracht van video's .
Netwerken en apparaten

Telecommunicatie bedrijven
gangbare termen voor het doel van marketing netwerk technologieën toe te passen , zelfs als die technologieën bieden verschillende niveaus van de bandbreedte en throughput . Bijvoorbeeld , de meeste grote mobiele providers in december 2011 reclame voor een " 4G " -netwerk , ondanks het feit dat het netwerk van elke vervoerder biedt verschillende snelheden variërend van 6,44 Mbps tot 2,15 Mbps , een gevolg van verschillen in zowel bandbreedte en throughput .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Landen Left Behind Wegens gebr…
·Een Fouttolerante Optical Netw…
·Hoe te annuleren AT & T 
·Dynamic Network Systems 
·Hoe kan ik gegevens van PC naa…
·Netwerk & Transmission Lines 
·Hoe het opzetten van een IIS- …
·Hoe om te onderzoeken wat er g…
·Hoe maak je een netwerkcompute…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe je Internet Protocol Versie 4 Instal…
·Wat zijn de voordelen van een Client Ser…
·Hoe maak je een groot gebouw Draadloze Z…
·Het risico van het gebruik van Unsecure …
·Hoe maak je verbinding een Dell Axim X5 …
·Hoe de Fa0/12 interface configureren op …
·Hoe maak je een Boondocks Avatar Creëre…
·Hoe Network Vista & XP met een Crossover…
·Hoe te Verscheidene Routers In een LAN 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com