Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Videoconferencing Systems en Audio - Delay Zorgen
In dit digitale tijdperk , videoconferencing wordt steeds de voorkeur alternatief voor face-to -face ontmoetingen tussen leidinggevenden . Het is sneller en goedkoper dan vliegen in het hele land , en het staat nog steeds gebruikers aan elkaar zien terwijl ze praten . Echter , videoconferencing is niet perfect . Een van de grootste tekortkomingen is audio delay . Audiovertraging kan van een irritante legitieme bezorgdheid , afhankelijk van de aard van de video- oproep . Hoe Videoconferencing werken
p Het is niet nodig om alle bij videoconferencing om te begrijpen wat er gebeurt met audio vertragingen technische begrijpen , maar het helpt om een ​​deel van de basis te begrijpen . Net als alle informatie op het internet , worden de audio-en videosignalen die via een videoconferentie oproep overgebracht door middel van draden , zoals een telefoonlijn of kabel en weergegeven op een televisie of computerscherm . Omdat videoconferencing vergt veel informatie die moet worden doorgegeven , wordt de data gecomprimeerd wanneer het wordt verzonden en vervolgens gedecomprimeerd wanneer deze is ontvangen . Want het duurt een beetje extra tijd om dit te doen , kan je audio of video vertragingen ondervinden .
Opmerken de Delay

Menselijke waarneming
niet perfect is , dus als audio vertragingen voordoen binnen 20 milliseconden van de video , kan het menselijk oog niet detecteren . Echter , na deze ' grace period , " we kunnen het verschil tussen lip beweging en het geluid uit de luidsprekers komt waarnemen . Hoe langer de vertraging , de meer merkbaar wordt . Volgens TechTarget , een IT- media bedrijf , een vertraging van een seconde of langer wordt zo storend dat mensen de neiging om te stoppen met aandacht voor de video en strikt luisteren naar de audio .
Maken van de juiste indruk

een goede indruk maken is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als een ondernemer , dat is waarom audio vertragingen reden tot bezorgdheid . Een studie uitgevoerd door Nobuhiko Kitawaki , emeritus hoogleraar van de Universiteit van Tsukuba , bleek dat mensen die videoconferenties bekeken met audio vertraging waargenomen van de mensen aan de andere uiteinden van de oproepen om ' slow . " Andere studies hebben opgedoken vergelijkbare resultaten zijn; het hebben van een audio vertraging in uw videoconferentie kan een negatieve , verkeerde indruk van u .
Missing Information

een andere belangrijkste zorg van audio vertragingen is het potentieel voor ontbrekende informatie . Als je ervaart een audio vertraging in je signaal , dan is het signaal niet zo sterk als het zou moeten zijn . In dit geval kan de audio uitgesneden , overslaan of bijstellen zelf , het uitsnijden van delen van het gesprek . In deze situaties , houd je alleen met de opties voor de gebruikers in de videoconferentie te vragen om zichzelf te herhalen of om potentieel waardevolle informatie mis .
Mogelijke oplossingen

eenvoudigste oplossing is om te proberen de conversatie regelen . Je hebt misschien gezien nieuwsankers spreken met correspondenten in het veld . Tijdens deze gesprekken , is er vaak een vertraging . Beide partijen zijn meestal bewust zijn van de vertraging en probeer niet te stappen op elkaars woorden . Duidelijk te maken wanneer u klaar bent spreken en geef de persoon aan de andere kant van de lijn een tweede om te reageren . Het andere wat je kunt proberen te doen is het verhogen van uw bandbreedte . Dit kan gedaan worden door het verbeteren van uw internetprovider . Als u DSL , overwegen om kabel . Als u al kabel hebt , kijk in glasvezel . Vanaf 2012 , glasvezelverbindingen bieden de snelst mogelijke internet snelheden .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe het opzetten van Bluetooth…
·Hoe je gebruikers toevoegen aa…
·Hoe te wissen eMule zoekgeschi…
·Hoe te Liferay Web Proxy confi…
·Hoe maak je een Cat 6 Bedraad 
·Welk type kabel verbindt twee …
·Wat is een Public Information …
·Hoe te gebruiken XP om op afst…
·Hoe Set Up Ad-Hoc Wireless 
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je een High Speed ​​Modem , Fil…
Hoe om zoekwoorden en websites blokkeren…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Hoe je Home-Based Draadloze systemen bev…
Hoe maak je een DSL- modem en twee route…
Netgear Wireless - N Router WNR2000 en W…
Hoe u uw gebruikersnaam en wachtwoord re…
Hoe Hook Up en koppelen een systeem met …
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van Wi - Fi draadloos i…
·How To Set Up een 2Wire Wireless Router 
·Hoe maak je een Mac- adres te vinden Off…
·Hoe maak je verbinding een XBox naar een…
·Hoe de Username op MSN 
·Hoe maak je een CV Transfer Fout in BitK…
·Hoe kan ik een Sony Blu-ray- verbinding …
·SNMP- tools voor Windows 
·Hoe kan ik een draadloze adapter in een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com