Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een Cat 6 Bedraad
Categorie 6 , of kat 6 ethernetkabel verbetert zijn voorganger , categorie 5 -kabel , door het verminderen van overspraak en belooft de mogelijkheid om gegevens sneller te dragen . Om een ​​doorgesneden of beschadigd snoer te repareren , of om een kabel gekocht in bulk te gebruiken , moet een aansluiting worden toegevoegd . Bedrading van een kat 6 kabel aan een connector in huis bespaart geld en laat de kabel door kleinere gaten dan een premade kabel te worden getrokken . Wat je nodig hebt
Cat 6 kabel
Draadstripper
Schaar
RJ - 45 -connector
RJ - 45 krimptang
Toon Meer Aanwijzingen
568A < br >
1

Gebruik de 568A bedrading regeling als de ethernet -aansluiting vindt u aansluiten op heeft " 568A " of " T568A " aangegeven op het. kopen van 2

Strip 1 centimeter van de beschermhuls van de kabel en trek alle witte vezels afscherming van tussen de draden aan de zijkant en afgesneden van de afscherming en mantel . Untwist 1 centimeter van de uiteinden van elke draad paar.
3

Draai de RJ - 45 -connector , zodat het spoor: een gezicht naar beneden en de opening om kabels te voegen wordt opgemerkt van je weg . < Br > Goedkope 4

Duw de groene - en wit- gestreepte draad door het gat verst naar links op het einde verst van je . Duw de stevige groene draad door het volgende gat . Steek de oranje en witte gestreepte draad in het derde gat van links en de stevige blauwe draad door de vierde hole.
5

Duw de witte - en blauw- gestreepte draad door het vijfde gat , steek de vaste oranje draad in de zesde hole . Steek de witte - en bruine gestreepte draad in het zevende gat en de stevige bruine draad in het laatste gat .
6

Plaats de RJ - 45 -connector met draden op zijn plaats in de bijbehorende uitsparingen in de plooien gereedschap , knijp de handgrepen van de krimptang om de connector en prik de draden dicht .
568B
7

Gebruik de 568B bedrading regeling als de ethernet -aansluiting u plug in heeft " 568B " of " T568B " aangegeven op het.
8

Strip 1 centimeter van de beschermhuls van de kabel en trek alle witte vezels afscherming van tussen de draden aan de zijkant en afgesneden de afscherming en mantel . Untwist 1 centimeter van de uiteinden van elke draad paar.
9

Draai de RJ - 45 -connector , zodat het spoor: een gezicht naar beneden en de opening om kabels te voegen wordt opgemerkt van je weg .
< Br > 10

Duw de oranje - wit - gestreepte draad door het gat verst naar links op het einde verst van je . Duw de stevige oranje draad door het volgende gat . Plaats de groene - en wit- gestreepte draad in het derde gat van links en de stevige blauwe draad door de vierde hole.
11

Duw de blauwe - en witte - gestreepte draad door de vijfde hole , steek de massieve groene draad in de zesde hole . Plaats de bruin - en wit- gestreepte draad in het zevende gat en de stevige bruine draad in het laatste gat .
12

Plaats de RJ - 45 -connector met draden op zijn plaats in de bijbehorende uitsparingen in de plooien gereedschap , knijp de handgrepen van de krimptang om de connector en prik de draden dicht .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een Netatalk compi…
·Network Audit Process 
·Hoe om opdrachten te verzenden…
·Wat is het verschil tussen PRI…
·Hoe maak je een SIM -kaart KI …
·Wat is de functie van een BNC-…
·Hoe kan ik op afstand mijn XP …
·Hoe te PSTN Microfoon aan op L…
·Hoe maak je een computer los t…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een Windows XP- p…
·Hoe te Klembord Mapping toestaan ​​op ee…
·How To Boost Up Your Upload snelheid voo…
·Hoe kan ik een Linksys Router Problemen 
·Hoe Computer bandbreedte berekenen met M…
·Collision Detection Protocol 
·Hoe maak je een In- Line Noise Filter In…
·Kan WiFlyer worden gebruikt met Ethernet…
·Hoe te File via SSH Shell toegang tab 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com