Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe controleert de beveiliging van een draadloos netwerk
Een draadloos netwerk , ook wel een draadloos lokaal netwerk of WLAN , kunnen gebruikers toegang tot een computernetwerk met behulp van radiosignalen in plaats van Ethernet-kabels . Draadloze netwerken maken gebruik van een draadloos toegangspunt ( " WAP " ) die ontvangt en zendt gegevens naar wireless - enabled apparaten, zoals laptops en smartphones . Omdat veel draadloze netwerken gebruiken een of andere vorm van beveiliging te voorkomen dat onbevoegde gebruikers inloggen op het netwerk en om data overdracht te beschermen tegen hackers , moet u de beveiligingsinstellingen van een draadloos netwerk te controleren voordat u het. Instructies

zoeken naar beschikbare netwerken 1 . Met behulp van een draadloos - enabled apparaat, zoals een smartphone of laptop , open de " Wi - Fi-instellingen " of menu " draadloze instellingen " . Afhankelijk van het apparaat , kunt u zoeken naar beschikbare draadloze netwerken die binnen het bereik van uw apparaat , die een lijst van draadloze netwerken zal produceren , of u kunt typen in een bepaalde SSID ( netwerknaam ) voor het draadloze netwerk dat u wilt openen . < Br > Pagina 2

Selecteer een netwerk in de "Beschikbare " lijst . Selecteren of markeren het draadloze netwerk . Als het netwerk is beveiligd , wordt deze door een slot icoon worden aangewezen .
3

Log in op de draadloze router om de instellingen te controleren . Als u de controle op de beveiliging van uw huis of bedrijf draadloos netwerk , kunt u zich aanmelden bij de draadloze router om de veiligheid te controleren en te wijzigen . Om dit te doen , typt u de URL van de router in een browser , druk op " Enter ", voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in de handleiding van de router . Dit zal de instellingen homepage van de router te laden .
4

het menu beveiligingsinstellingen Access . Als de router homepage laadt , klik op de link beveiligingsinstellingen . Hier kunt u de SSID van het draadloze netwerk ( netwerknaam ) te controleren en te bepalen welk type beveiliging van het draadloze netwerk gebruikt , zoals WPA , die een alfanumeriek wachtwoord vereist , of WEP , waarbij een minder veilige numerieke toegangscode gebruikt . Als geen van deze encryptie- instellingen worden geselecteerd , het draadloze netwerk is onveilig en kan worden geopend door een gebruiker . Zorg ervoor dat u alle wijzigingen die u in de beveiligingsinstellingen van uw router te slaan en update uw draadloze apparaten om deze veranderingen weer te geven .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe de Firewall Controleer op …
·Hulpmiddelen om te stoppen Int…
·Hoe te Configuration Protocol …
·Hoe maak je een Certificaatver…
·Hoe maak je een DMZ configurer…
·Hoe kan ik een Trust relatie o…
·Hoe het opzetten van een Certi…
·Hoe te inschakelen Content Fil…
·Sociale problemen als gevolg v…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat zijn slimme postbussen ? 
·Over Fiber Optic Ethernet Converters 
·Hoe je BIND 
·Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
·Hoe maak je een script CGI Proxy 
·Hoe te NTP synchroniseren met een Domain…
·Hoe te verwijderen DD - WRT 
·Business Strategies voor Informatietechn…
·Linksys 5 - Port Workgroup Switch Specif…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com