Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe het opzetten van NAT voor draadloos afdrukken op Sonicwall
Sonicwall produceert beveiliging en gegevensbescherming toestellen voor kleine , middelgrote en grote bedrijven . De TZ -serie van het draadloze netwerk security appliances biedt inbraakbeveiliging , anti - spyware en anti - malware filtering en content filtering . Het apparaat wordt beheerd met Sonic OS , een browser - based applicatie waarmee de beheerder van het apparaat te configureren voor de behoeften van de organisatie . De firewall in de TZ-serie blokkeert de toegang tot draadloze printers op het netwerk standaard , maar met behulp van Sonic OS , kan de beheerder de firewall regels te wijzigen om draadloos afdrukken toestaan ​​via de standaard poort 9100 . Instructies
1

Open een browservenster . Voer het IP -adres van de Sonicwall apparaat . Log in met de administrator gebruikersnaam en wachtwoord .

Klik op " Netwerk " 2 op het menu aan de linkerkant van het hoofdscherm en klik op ' Adres Objects . " Klik op " Toevoegen . " Voer een naam voor de printer in het veld "Naam" . Selecteer " gastheer" van de " Type " drop - down menu . Voer het IP-adres en netmasker van de draadloze printer . U kunt deze vinden op het menu van de printer configuratie . Selecteer " LAN " van de " Zone Assignment " drop - down menu .

Klik 3 " NAT Beleid " op het menu . Klik op " Toevoegen . " Selecteer " WAN Primair IP " van de " Original Destination " drop - down menu . Selecteer de printernaam in de " Vertaald Destination " drop - down menu . Selecteer "Origineel " in de " Original service " drop - down menu en " origineel " in de " Vertaald Dienst drop-down menu . Selecteer " Elke " in de " Bron Interface "drop - down menu en " Any " in de " Destination source "drop - down menu . Klik op " OK "om het nieuwe beleid toe te voegen .

Klik 4 " Firewall . "Klik op ' Access Rules . " Klik op de " Matrix " view stijl. Klik op de "Notepad " pictogram in de kolom LAN /LAN van de matrix .

Klik 5 " toevoegen . " Klik op de " Toestaan ​​" radioknop . Klik op ' toevoegen nieuwe dienst " in de "Service" drop- down menu . Enter " Wireless Printer " in het veld "Naam" . Voer " 9100 " in beide velden " Port Range " in . Selecteer " TCP " uit het " Protocol " drop - down menu . Klik op "OK" om de nieuwe service toe te voegen . < br >
6

Selecteer " Wireless printer " van de " Dienst " drop - down menu . Selecteer "Elk " van de " Source " drop - down menu om de toegang tot de draadloze printer van binnen of buiten de lokale toestaan netwerk , of " LAN" om toegang te krijgen tot de printer vanaf computers binnen het lokale netwerk te beperken . Selecteer "Elk " van de " Destination menu . Selecteer " All" van de " Gebruikers toegestaan ​​" drop - down menu . Selecteer " Always On " van de " Schedule " drop - down menu . Klik op "OK . "

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe je het protocol Encryption…
·Hoe te beveiligen Linksys Inte…
·Hoe te verificatiesamenvatting…
·How to Get Rid van een Open Pr…
·Hoe je ongewenste IP-adressen …
·Hoe kan ik een firewall in Lin…
·SonicWALL Regels 
·Hoe te Configuration Protocol …
·Hoe je Wireless Network Securi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Kan VoIP worden gebruikt met Satellite I…
·Hoe kan ik een draadloze kaart installer…
·Hoe maak je een Retina biometrische scan…
·DIY Serieel naar Ethernet 
·Hoe kan ik een Linksys BEFSX41 Into brug…
·Hoe uw eigen Contact toetsen Maken 
·De nadelen en de voordelen van het gebru…
·How to Set Up een Netgear EN104 Ethernet…
·Kunt u gebruik maken VoIP over Satelliet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com