Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Instrumenten die beschikbaar zijn om Inbreuken Prevent
Netwerk inbreuken blijven om de nieuwsberichten te maken , zoals hackers met succes inbreken in bedrijfsnetwerken en service verstoren of informatie stelen . Sommige van deze bedrijven hebben positieve stappen om hun beveiligingsrisico's te beperken genomen , maar hackers zijn creatief en intelligent , het vinden van manieren om de veiligheidscontrole . Echter , sommige bedrijfsnetwerken zijn relatief eenvoudig voor hackers te doorbreken , die geen echte veiligheid in de plaats . Het is belangrijk om de instrumenten die beschikbaar zijn om hackers te stoppen en uw netwerk te beschermen zijn bekend . Hacker Methoden

Hackers
hebben een aantal instrumenten in hun gereedschapskist die hen helpen bij het ​​onderzoek naar een doelgroep en het breken van de beveiliging . Het internet heeft een snelweg recht op de voordeur van de meeste bedrijven , en cybercriminelen ten volle te profiteren van de eenvoudige benadering . Hackers gebruiken dergelijke methoden als brute force wachtwoord aanvallen , afluisteren en social engineering om ongeautoriseerde toegang tot een netwerk te verkrijgen .
Intrusion Detection Systems

IDS'sen
zijn samengesteld uit software en hardware die samen werkt met uw netwerk -en server- activiteit te controleren . Netwerk IDS'en focus op netwerkverkeer en patronen , het verzenden van alarmen naar netwerk personeel wanneer ze een anomalie in het netwerkverkeer of een aanval handtekening detecteren . Host - gebaseerde IDS'en dezelfde functie vervullen voor servers . Dit zijn passieve apparaten , omdat ze alleen ontdekken wat lijkt op een poging tot inbreuk en dit melden aan de netbeheerders voor actie .
Intrusion Prevention Systems

IPS
zijn actieve systemen die dezelfde functies als IDS'sen voeren , maar nog een stap verder . Intrusion prevention systemen zijn in staat om vooraf bepaalde actie te ondernemen in geval van een gedetecteerde aanval . De IPS kan uitschakelen van een server of het hele internet -verbinding . De ideale plek voor een IPS is tussen de firewall en het internet , zodat het aanvallen kunnen onderscheppen voordat ze uw firewall raken . De volgende beste plaats is net binnen uw firewall , zodat alles dat verleden dat belemmering van de IPS wordt betrapt krijgt .
Firewalls

Firewalls
zijn packet filters die zitten tussen uw netwerk en het internet . Een firewall onderzoekt elk pakket binnenkomen of verlaten uw netwerk , en onderneemt actie op basis van de regelset die u configureert . Een firewall kan voorkomen dat uw medewerkers uit het ongevraagd sturen van gegevens of het maken van niet - beveiligde verbindingen naar buiten servers . Het kan ook voorkomen dat ongewenst inkomend verkeer van uw netwerk , de bescherming van het netwerk tegen schadelijke software en hackers .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je een Register-edito…
·Hoe maak je websites met behul…
·Router firewall vs Software Fi…
·Hoe maak je een Spanning Tree …
·Hoe maak je een Certificaatver…
·Sonicwall Certificering 
·Hoe de verbinding te blokkeren…
·Hoe maak je een IIS Certificat…
·Soorten Network Monitoring Sof…
  Related Articles
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe te gebruiken WiFi Crack Gereedschap 
Hoe weet je welke de Onbekende apparaten…
Wat zijn WiFi- kaarten voor desktops ? 
Wat zijn de gevaren van draadloos intern…
Wat zijn de gevaren van draadloze comput…
Wat zijn Wireless LAN -adapters ? 
Welke veiligheidsrisico's verbonden aan …
Wat zijn de beperkingen van de Bluetooth…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een wachtwoord op een poppas…
·Over Ethernet Cards 
·Hoe de hostnaam van een IP-adres te vind…
·Hoe Hook Up twee computers op een netwer…
·Hoe maak je een Samsung LAN -adapter Pro…
·Telefoons met ondersteuning voor VoIP 
·Hoe te Ports op Motorola Routers 
·How to Get Rid van NTLM 
·Hoe werkt de TRENDnet TEW 647GA Wireless…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com