Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn de voordelen van IP CCTV ?
Internet Protocol Closed Circuit Television ( CCTV IP ) -systemen te integreren Internet netwerktechnologie in beveiliging en bewaking camera netwerken . Afhankelijk van de uitvoering en het beoogde gebruik van het systeem , kan IP CCTV een aantal voordelen te presenteren in kostenbesparingen , controle , en toegang via digitale CCTV . Remote Access

Het videosignaal van een camera geconfigureerd voor IP CCTV wordt omgezet in digitaal formaat , waardoor de gegevens toegankelijk vanaf elke digitaal opgemaakte weergave -apparaat . Dit omvat computer Internet browsers , smartphones , of internet - enabled tv 's . Dit kunnen beheerders camerasystemen bekijken en controleren op de gaan , traditionele analoge of digitale CCTV-systemen hebben doorgaans te worden gecontroleerd op de site op een enkele controle gebied .
Data Storage

aangezien videosignalen en data in digitale vorm worden overgedragen , kunnen deze worden opgeslagen , georganiseerd en gecomprimeerd als een videobestand . Dit is een eenvoudige en kosteneffectieve methode voor bedrijven die kunnen profiteren van bestaande server ruimte en personeel voor het beheer van de gegevens . Het maakt ook de gegevens makkelijk te dupliceren en te sturen naar derden voor opslag of aanvullend onderzoek .
Wireless

IP- CCTV-camera's
geleverd met ingebouwde signaal encryptie om veilig gegevens te verzenden en te ontvangen over een Wireless Local Area Network . Volgens CCTV experts Tyco Integrated Systems , IP CCTV- systemen maken gebruik van standaard Ethernet Cat 5/6 gestructureerde bekabeling voor alle input en output data als een bedrade verbinding heeft de voorkeur . Dit is een goedkoper alternatief voor glasvezelkabels nodig digitale en analoge systemen . Dit zorgt voor een eenvoudige installatie en wijzigingen in de CCTV -array .
Future Integratie

Sinds IP CCTV- systemen zijn niet een aparte entiteit van de bestaande IT-systemen en gebaseerd op IP -technologie . Net als de meeste software en besturingssystemen van vandaag , zullen ze gemakkelijk aan te passen aan ontwikkelingen in de software en internet technologie . Gegevens van IP CCTV kan ook worden geanalyseerd met behulp van video -software , en in combinatie met andere beveiligingsgegevens om beheerders te voorzien van volledige situationeel bewustzijn .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe u uw beveiliging Wireless …
·Hoe te Sonicwall TZ190 Reset 
·Network Intrusion en Attack De…
·Hoe maak je een computer Onzic…
·Hoe vindt u uw Wireless Securi…
·Hoe te Endian opgezet als een …
·Wat zijn sommige manieren om e…
·Hoe de beveiliging Certificate…
·Hoe te beveiligen Linksys Inte…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Lijst van Mandriva draadloze kaarten 
·Netwerk Kabels Explained 
·Is een UTP-patchkabel anders dan een gew…
·Hoe maak je een router 
·Wat is VoIP Jitter ? 
·Hoe controleert de cache Datum 
·Wat is een RFC -protocol ? 
·Hoe kan ik Hook Up DSL modems op een dra…
·Hoe maak je een wachtwoord wijzigen naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com