Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe veilig is Comcast ?
Comcast Corporation biedt een ultrasnelle breedband dienst die , in tegenstelling tot concurrent plannen , wordt geleverd met een schare van geïntegreerde netwerk security tools en applicaties . Terwijl de meeste breedband providers geven slechts hun klanten een modem , Comcast biedt een modem samen met Constant Guard en XFINITY Connect - die beide sterk verbeteren van de netwerkbeveiliging . Er zijn ook extra stappen die u kunt nemen om te zorgen dat u veilig op Comcast breedband netwerk bent . Constant Guard

The Constant Guard software suite van Comcast omvat Norton Security Suite voor de verdediging tegen virussen en IDENTITEIT GUARD voor het afweren van de identiteit aanvallen , beide zijn goed erkende security suites . Norton Security Suite blokkeert browser en besturingssysteem bedreigingen , controleert uw thuisnetwerk en beschermt tegen bots , Trojaanse paarden , spyware en virussen . IDENTITEIT GUARD controleert uw credit verslag en legt waarschuwingen om uw e-mail als verdachte activiteit plaatsvindt .
XFINITY Connect

De XFINITY verbinding oplossing beschikt over zeven beveiligde e-mail accounts met 10 GB opslag . U kunt inloggen om XFINITY en luister naar uw voicemail vanaf uw computer , berichten doorsturen naar anderen en bereiden een online adresboek . Deze gratis beveiligingsfunctie van Comcast voorkomt u dat u het opzetten van een e-mailaccount via een minder veilige client , zoals Gmail , Yahoo Mail of Hotmail .
Operationele Veiligheid
< br >

Hoewel geïntegreerde oplossingen voor netwerkbeveiliging Comcast's geven je een stap omhoog tegen mogelijke bedreigingen , pro-actief door het opzetten van een eigen lijn van verdediging . Begin met het maken van lange en moeilijke wachtwoorden die een combinatie van letters en cijfers bevatten . Houd ook uw besturingssysteem bijgewerkt met de laatste security patches , plannen regelmatige back-ups om uw meest vitale bestanden te beschermen en te investeren in een speciale antivirussoftware om Norton Security Suite te vullen .
Extra Stappen

Koppel van het internet wanneer u hem niet gebruikt . Voorafgaand aan weer aanmelden op het internet , uit te schakelen kwetsbare netwerkservices zoals print en file sharing . Ook gebruik maken van een derde partij netwerkbeveiliging assessment tool zoals Nessus of Nmap te bepalen of potentiële kwetsbaarheden komen . En wat er ook gebeurt , voorkomen van illegale activiteiten zoals het peer - to-peer file sharing van bootlegged films ten koste van alles , als ze je extra bedreigingen zal blootstellen .

Previous: Next:
  Network Security
·Instrumenten die beschikbaar z…
·Hoe te kijken op afstand of an…
·Hoe vindt u WEP- sleutel van u…
·Hoe om programma's in AVG Sta 
·Wat maakt een wachtwoord gemak…
·Wat is een Server Certificate …
·Hoe Set Up Domeinnaamomzetting…
·Hoe te MX records wijzigen in …
·Soorten Gecodeerde communicati…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je aanmelden op een UltraVNC Remote …
·Hoe maak je een draagbare router gebruik…
·Hoe de lokale Administrator-wachtwoord z…
·Hoe maak je een webpagina 's Reactietijd…
·Hoe Website Block in ISA 2006 
·AS2 Vs . FTP 
·Software voor Wireless Adapters 
·Fujitsu Modemproblemen 
·Hoe maak je een Usenet Server Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com