Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe maak je een Open NAT op AT & T U-verse Get
Uw computer heeft een eigen IP -adres , terwijl uw U-verse router houdt een gedeelde publieke IP-adres . Wanneer u gegevens naar het internet , de router vervangt uw prive -adres door het openbare adres en een poortnummer . Als data terugkomt , het zet het prive-adres achter en routes van de gegevens . Als het het poortnummer niet heeft toegewezen , het daalt de gegevens . Dit proces heet Network Address Translation , en het creëert een natuurlijke firewall . Als je speelt een spel dat op een specifieke poort communiceert , moet u de poort , die de router vertelt niet om NAT uit te voeren en om alle internetverkeer direct sturen op de poort op uw computer te openen . Instructies
1

Open een browser , type " http://homeportal/" en druk op " Enter " om naar de AT & T U-verse thuis portal pagina op uw AT & T U-verse router . kopen van 2

Klik op " Ga , " en klik vervolgens op het tabblad 'Instellingen' . Klik op het tabblad " Breedband " binnen het tabblad Instellingen .
3

Klik op het tabblad " Firewall " in het tabblad Broadband , en kies vervolgens " Toepassingen , Pinholes en DMZ . "
4

Identificeer de computer waarop u gegevens wilt op de poort doorsturen , en kiest de computer uit de lijst met netwerkapparaten toont . Selecteer "Toestaan ​​Individuele Applicatie (s ) 'in het gedeelte Firewall-instellingen bewerken .
5

Selecteer de toepassing waarvoor u de open poort als het in de lijst met toepassingen die AT & T U - vers kan configureren automatisch voor u , en klik op ' Voeg toe '.
6

Kies "Voeg een nieuwe gebruiker gedefinieerde Application ' als uw aanvraag is niet in de lijst of als u ' opnieuw openen van de poort voor een apparaat . Typ de naam van de toepassing in het veld Profiel Naam Application . Selecteer " TCP " en " UDP " voor het protocol volgens uw instructies . Typ het poortnummer dat u wilt openen zowel de " From " en " To " veld in , of typ het begin van een poortbereik in het " Van "-veld en het eindigt poortnummer in het veld "Aan " . Type " 8400 " in het veld Time-out protocol als u TCP geselecteerd , of type " 600 " als u UDP geselecteerd . Laat de " Kaart naar Port Host " veld leeg , tenzij uw instructies vereisen een andere publieke en private havengemeenschap .
7

Klik op "Add to List . " Herhaal dit proces als u nodig hebt om meer te openen dan een niet-opeenvolgende poort of dezelfde poort met een ander protocol .
8

Klik op " Terug " als u klaar bent met het openen van de poorten in de NAT . Klik op " Opslaan " om uw wijzigingen op te slaan en herstart de AT & T U-verse router .

Previous: Next:
  Network Security
·Computer verificatiemethoden 
·Hoe vaak moet je Uw wachtwoord…
·Alternatieve verificatiemethod…
·Hoe een gebruiker Mogelijkheid…
·Kaspersky Systeemvereisten 
·Windows Network Security Tools…
·Hoe maak je een Password Reset…
·De voordelen van Dual Key Cert…
·Hoe je WEP-codering Break 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Forensisch zoeken voor e-mail ser…
·Hoe te testen voor SSL versie in IIS 
·Hoe maak je een Widcomm Bluetooth stack …
·De beste manier om mijn TV Over My Compu…
·Hoe te kabelmodems wijzigen 
·Hoe maak je een netwerkontwerp 
·Wat is Application Layer Protocol ? 
·Hoe maak je een computer verbinding met …
·Hoe te Lening Settlement Cijfers Bereken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com