Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe het opzetten van een Linksys Wireless Router met DSL Modem
Als u wilt uw high - speed DSL-internetverbinding met de andere computers in uw draadloze thuisnetwerk te delen , moet u het opzetten van uw Linksys draadloze router met uw DSL-modem . Hoewel dit is een vrij eenvoudig proces , als het niet goed gedaan , kan het resulteren in een veel frustratie . U zult het meeste uit uw draadloze thuisnetwerk te krijgen als je je Linksys draadloze router aansluiten op de DSL-modem met Ethernet-kabel . Voordat je begint , moet u uw high - speed DSL-internetservice te activeren . Neem contact op met uw internetprovider om te zien of er specifieke stappen die u moet nemen , zoals het programmeren van uw DSL-modem met uw gebruikersnaam en wachtwoord , voordat het opzetten van uw Linksys draadloze netwerk . Wat je nodig hebt
High - speed DSL-internetservice
Ethernet-netwerkkaart ( NIC ) op Ethernet -kabel
DSL-internetservice soort
DSL-internetservice gebruikersnaam en wachtwoord
< br > Toon Meer Aanwijzingen

macht 1 van uw DSL-modem uit en koppel uw Linksys draadloze router uit haar voedingsadapter . Koppel de DSL-modem als deze is aangesloten op de computer . Kopen van 2

Sluit een Ethernet-kabel aan op de Ethernet NIC -poort aan de achterkant van uw computer . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een van de genummerde poorten op de achterkant van uw Linksys draadloze router .
3

Sluit een andere Ethernet- kabel aan op de "Internet " /WAN -poort op de achterkant van de Linksys draadloze router . Sluit het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de poort aan de achterkant van de DSL-modem .

Zet uw DSL-modem 4 en sluit de Linksys draadloze router om de macht . Schakel uw computer en open een browservenster . Typ " 192.168.1.1 " in het adresveld en druk op ' Enter '.
5

In het tabblad "Setup " , selecteer de " Basic Setup " link. In het drop - down menu naast " type internetverbinding , " selecteert u het type DSL-verbinding die u gebruikt . Neem contact op met uw serviceprovider om uw type verbinding te vinden . Als u de DSL-verbinding protocol dat u verbinding met het internet te gebruiken niet kan vinden , selecteer " Automatic Configuration - . DHCP "

type 6 de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u aan te sluiten op uw DSL internet service op de gebieden die aan de bovenkant van de Linksys instellingenpagina . Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op "Save Settings . "
7

Open een webbrowser raam en proberen om verbinding met het internet . Uw DSL-internetservice verbindt elke computer op uw netwerk . Zo niet , bezoek de Linksys support website , de website van uw modem of neem contact op met uw internetprovider voor informatie over probleemoplossing .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je verbinding een D -…
·Hoe kan ik een nieuwe modem in…
·Hoe maak je een externe inbelm…
·Verschillende soorten modemver…
·Hoe maak je verbinding een tv-…
·Hoe maak je verbinding Comcast…
·DSL Modem Probleem Error 678 
·Hoe vindt u uw modem IP-adres 
·Waarom werkt mijn modem voor W…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat heb je nodig met een draadloze route…
·De verschillen tussen CCNA en MCSE Cursu…
·Hoe de lancering van een website aan te …
·Hoe het opzetten van SonicWALL ViewPoint…
·Wat zijn de nadelen van Electronic Medic…
·Hoe te testen een VoIP Call 
·Hoe een unsubcribe Email Hyperlink Maken…
·Hoe het opzetten van een internetverbind…
·Hoe kan ik een Linksys BEFSX41 Into brug…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com