Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Wat Is Cable Modem ?
U kunt verbinding maken met het internet op verschillende manieren . Voor zover high speed Internet-verbindingen gaan, zijn er DSL- en kabelverbindingen . Een modem wordt gebruikt om computers of een netwerk van computers verbinding maken met het internet via een kabel lijn . Functie

De modem is aangesloten op een router of rechtstreeks op een computer via een Ethernet-kabel . Gegevens reist door de kabelverbinding met de modem en de Ethernet-verbinding .

Gegevens
reizen downstreamgebruik ongeveer dezelfde hoeveelheid bandbreedte van een kabel- tv-zender . Sinds een kabelverbinding honderden kanalen aankan , kunnen providers meerdere kanalen gebruiken om grote hoeveelheden data te leveren . Gegevens gaan upstream ( upload ) gebruikt minder bandbreedte .
Belang

Een kabelmodem is nodig omdat een kabel lijn niet direct kan worden aangesloten op een computer . De meeste computers hebben een Ethernet- netwerkkaart die verbinding kan maken met externe modems .
Voordelen

Kabelmodems
bieden toegang tot verbindingen sneller dan DSL en dial - up internet . Kabelmodems bieden routinematig verbindingssnelheden van 4 tot 16 megabytes aan data per seconde met upload snelheden gaan over 768 kilobytes per seconde . In vergelijking met DSL zelfs de langzaamste kabelverbinding is bijna vier keer zo snel .

Kabelmodems
zijn ook " altijd " in dat ze niet nodig de gebruiker te bellen om een ​​verbinding te krijgen. Zolang de modem is ingeschakeld en diensten van de kabel provider functioneel is , kan de computer direct verbinding .
Grootte

De fysieke grootte van een kabelmodem is ongeveer de grootte van een boekje . Ze zijn vaak minder dan 6 cm hoog en 1 of 2 cm breed . Dit maakt ze geschikt voor plaatsing in een verscheidenheid van plaatsen , zoals direct op het bureaublad . Oudere modem modellen kan groter zijn .
Eigenschappen

De kabelmodem heeft ten minste een poort voor Ethernet- out -aansluitingen en een aansluiting voor kabel- inch Een draadloze router of bedraad router kan worden aangesloten op de aansluiting Ethernet . Dit is hoe meerdere computers een modem kan gebruiken .

De gemeenschappelijke communicatie- protocol dat wordt gebruikt door kabel- dienstverleners is DOCSIS , dat is kort voor Data Over Cable Service Interface Specification volgens de website Tech - FAQ .
< br >
Time Frame

Kabel Internet downloadsnelheden kunnen variëren op basis van bestandsgrootte , gebruikte bandbreedte en het aantal gebruikers dat momenteel verbinding . Zo zal een 4MB song file tussen 23-43 seconden duren om te downloaden . Service providers bieden snellere verbindingen die die tijd kunnen verlagen tot vijf seconden of minder .
Cost

Kabelmodems
worden vaak verstrekt door de kabel -service . Gebruikers huren de modems voor ongeveer $ 5 per maand of te kopen van de kabelmaatschappij of een derde partij voor ergens tussen de $ 15 en $ 150.

Previous: Next:
  modems
·Wat is een Modem Driver ? 
·Hoe Hook Up een tweede PC aan …
·Hoe kan ik inloggen in mijn 2W…
·Hoe sluit ik een draadloze com…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe hebben twee gelijktijdige …
·Hoe maak je een Slipstream DSL…
·Hoe maak je verbinding een D -…
·Hoe te verbinden Mijn Linksys …
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wireless Cable Modem Informatie 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
  Netwerken Articles
·Hoe je Virtual Tunnels Maken om Web Brow…
·Vergelijk Intel Pentium en Intel Centrin…
·Hoe kan ik Maak een Network Map ? 
·Wat doet mijn laptop nodig voor toegang …
·Hoe je AT & T Yahoo Emails importeren in…
·Network Management Systems 
·Hoe maak je Stuur een Wake On LAN Packet…
·Wireless G Vs . N Routers 
·Hoe Vergelijk Foundry switches van Cisco…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com