Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe kan ik een Linksys Router Installeer een kabelmodem
Als u meerdere computers in uw huis of kantoor , moet u een netwerk te creëren . Dit zal u toelaten om bestanden te delen tussen de computers aangesloten op het netwerk . U zult ook in staat zijn om internet service doorgeven aan de computers in uw netwerk , zonder de aanschaf van meerdere service plannen . Het creëren van een netwerk met zich meebrengt aansluiten van een router op uw kabel- modem , dan is de configuratie van uw router . Zodra u alle benodigde apparatuur , setup is in een handomdraai . Wat je nodig hebt
Kabelmodem
Linksys router
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
De Router
1

Controleer uw internetverbinding . Open uw webbrowser en zorg ervoor dat uw internetprovider werkt voordat je probeert het opzetten van uw router . Kopen van 2

Inspecteer de aansluitingen op de achterkant van uw kabelmodem . Er is een ingang voor de coaxiale kabel die uit de muur , een aansluiting op de adapter ( die kan worden aangesloten op een stroombron ) en een poort gemarkeerd "Ethernet . " De Ethernet-poort lijkt op een telefoonaansluiting.
3

Sluit de kabel modem met de router via een Ethernet -kabel die bij uw router . Dit lijkt op een telefoon draad , en is meestal blauw of geel . Steek de Ethernet- kabel aan op de Ethernet-poort op de modem aan de ene kant . Steek het andere uiteinde in de aansluiting "Internet " op uw router .
4

Sluit de voedingsadapter van de router naar de corresponderende poort op de router . Steek het uiteinde van de voedingsadapter in een overspanningsbeveiliging of een stopcontact .
5

Let op de router voor knipperende lampjes als het opstart . Wanneer de lichten stoppen met knipperen , sluit de computer af en start het om een nieuw IP- adres te verkrijgen .
Configureren van de Router
6

Open uw webbrowser . In de adresbalk , type in " 192.168.1.1 . " Typ " admin " in het veld Gebruikersnaam , laat het wachtwoord veld leeg , en klik op ' OK '. Dit brengt u naar de configuratie-instellingen van de router .
7

Klik op het tabblad "Setup " . Selecteer " Automatic Configuration - DHCP " van de " Internet Setup " drop - down menu . Klik op "Instellingen opslaan " onderaan de pagina .
8

Klik op " MAC Address Clone " onder het tabblad Setup . Selecteer " Enable ", klik op " Clone MAC van uw PC's . " Sla de instellingen op door nogmaals op de "Save Settings " knop .
9

Klik dan op het tabblad "Status" . Controleer het " IP-adres" lijst , maar als het verschijnt als alle nullen , is de router niet verzenden uw internetprovider nog . Druk op " DHCP release " om het IP-adres te wissen , klikt u op "DHCP Renew " een paar seconden later een nieuwe IP te verkrijgen .

Kracht cyclus 10 uw router als er geen IP- adres worden weergegeven in de lijst na het uitvoeren van een DHCP- uitgave en vernieuwen cyclus . Afsluiten van de computer . Haal de stekker van de adapter uit de achterkant van de router . Haal de stekker van de adapter uit de achterkant van uw kabelmodem . Wacht 30 seconden en sluit de adapter terug in de modem . Wacht tot alle lichten te verschijnen , dan is de stekker in voedingsadapter van uw router . Zet de computer en toegang krijgen tot de configuratie van de router weer . U ziet nu een IP-adres in de lijst Status .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een modemkaart ins…
·Hoe maak je een Westell DSL Mo…
·Hoe een Embarq DSL -modem rese…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe stel ik een Westell 327W M…
·Hoe configureer ik een Arris 4…
·Hoe maak je een switch tussen …
·Toegang krijgen tot een AT & T…
·Heeft een inbelmodem Boost uw …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de functies van een Ethernet Sw…
·Hoe te verbinden meer dan een computer n…
·Hoe je toestaan ​​Facebook Applications 
·Hoe te delen Ad-Hoc WiFi -internetverbin…
·Hoe maak je een netwerk Jack Install 
·De ontwikkeling van IE6 
·Waarom is mijn 2Wire internet zo traag? 
·Hoe je je interne IP- adres te vinden in…
·Definieer Computer Router 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com