Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Niet in staat om verbinding met de Wireless Modem
Draadloze netwerken zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken - tot ze niet meer werken . Verschillende hardware of software problemen kunnen veroorzaken netwerk of internet verbindingsproblemen . Problemen met uw draadloze modem vereist een strategisch plan om het probleem te identificeren en op te lossen . Uw modem , router of access point kan fysieke , software of veiligheidsproblemen , die kan elk resultaat in communicatiefouten . Hebben Wanneer u begint het oplossen van problemen uw netwerk , moet u altijd controleren of de hardware - snoeren of adapters , bijvoorbeeld - eerst om tijd te besparen . Instructies
Fysieke Netwerk Problemen
1

Klik op "Start " en vervolgens op "Run . " Enter "ping " gevolgd door het IP -adres van uw modem . Als u een antwoord ontvangt , een communicatieprobleem bestaat. Het controleren van de fysieke verbindingen van het netwerk zal tijd besparen . Als u geen antwoord ontvangt , kan het apparaat een configuratie probleem hebben of totaal defect zijn . Kopen van 2

Controleer of uw draadloze modem , toegangspunt en router snoeren goed zijn geïnstalleerd . Controleer of de voedingsadapter aan op elk apparaat en de kabels aan de muur en de computer goed zijn aangesloten .
3

Schakel de modem gedurende ten minste vijf minuten . Dit zal de modem resetten en kunnen oplossen verbindingsproblemen . Zorg ervoor dat de lampjes op de modem zijn groen en stabiel wanneer de bevoegdheden apparaat omhoog . Dit kan enkele seconden duren tot een paar minuten . Als de "Internet " lampje rood is of niet constant groen , kan het probleem met uw internetprovider liggen . Bel uw provider om te bevestigen dat de uitval zijn geen probleem .
4

Verplaats uw router of draadloos toegangspunt ( WAP ) . De router of WAP locatie kunnen beïnvloeden connectiviteit . Elektronica in uw huis of kantoor - magnetrons of draadloze telefoons , bijvoorbeeld - kan dezelfde frequentie gebruiken , storing veroorzaakt . Verplaats het apparaat naar een andere locatie en controleer op connectiviteit .
Driver Problemen oplossen en updates
5

Klik op de knop "Start " . Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer" en klik op "Manage ".

Klik 6 " Device Manager " en dubbelklik op " Andere apparaten " of " Network Adapters . " Zoek uw netwerkadapter in de lijst en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het item en kies 'Eigenschappen'. Noteer de fabrikant en het model informatie .
7

Controleer of het apparaat werkt in het tabblad " Algemeen " . Als je een fout ziet , klikt u op het tabblad ' Driver ' en vervolgens op 'Update Driver . ' Het besturingssysteem zal een bijgewerkte driver downloaden en installeren , die de communicatie fouten kunnen oplossen .
Beveiligingsproblemen
8

Controleer of uw computer met behulp van de juiste encryptiesleutel . Wired Equivalent Privacy ( WEP ) of Wi-Fi Protected Access ( WPA ) instellingen moet hetzelfde zijn op elk netwerkapparaat , zoals de computer , router , modem , hub of toegangspunt. Zoek de WEP of WPA op de achterkant van de router of de sleutel te vinden als je veranderd het en schreef het op .
9

Open uw internetbrowser en voer het IP-adres voor elk apparaat . Mogelijk moet u contact opnemen met uw ISP of fabrikant van het apparaat voor de juiste log - in informatie . Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord . Klik op " Wireless Settings " en zoek de WEP- of WPA-sleutel . Bevestigen dat de sleutel correct op elk apparaat en op de computer wordt ingevoerd .
10

Bevestig de Service Set Identifier ( SSID ) . Als u werkt met een laptop , kunt u verbinding hebt met een ander netwerk en vergat om opnieuw in te stellen op uw netwerk . Rechtermuisknop op het netwerkpictogram in het systeemvak en klik op " Beschikbare draadloze netwerken weergeven . " Klik op de naam van uw netwerk en klik vervolgens op de knop " Connect " .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een modem Kies 
·Waarom wordt niet de Dell Comp…
·Hoe maak je een modem installe…
·Hoe maak je een Motorola USB M…
·Mogelijke Problemen & Oplossin…
·Instructies over hoe je een DS…
·Hoe maak je een Zhone DSL Mode…
·Hoe maak je een Comcast modem …
·Toegang tot een Westell Modem 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een DDS klok meten 
·Hoe maak je een SSID Locate 
·Hoe stel ik een nieuwe laptop op Uit Uit…
·Network Set Up Tutorial 
·How to Set Up Linksys op een nieuwe comp…
·Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
·Over Mesh Network Solutions 
·Hoe het opzetten van een Ethernet-netwer…
·Wat is Wireless LAN -technologie? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com