Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Modem Setup-fout 678 in een Sprint BlackBerry Curve
Als u probeert een ketting uw Sprint BlackBerry Curve -smartphone en ontvang een foutmelding 678 , kan het gevolg zijn van diverse factoren, waaronder een onjuiste data profiel gebruikersnaam en wachtwoord . De fout kan ook het gevolg zijn van de noodzaak om de telefoon harde reset of kan de dataverbinding . Mobile Plan

een fout 678 kan optreden wanneer u probeert om uw Sprint BlackBerry Curve gebruiken als een modem als u niet de telefoon - als - een - modem -functie opgenomen in uw mobiele plan te hebben. De functie kunt u uw telefoon gebruiken om tether tot een toegewezen hoeveelheid gegevens . Als je niet op dit moment inschrijven voor de functie , kunt u niet toevoegen . Met ingang van begin 2009 , de functie is niet meer beschikbaar voor nieuwe abonnees .
Profiel bijwerken

Een verkeerde gebruikersnaam en wachtwoord in uw Sprint data profiel kan een fout 678 veroorzaken . U kunt toegangsgegevens van uw gegevens profiel bij te werken door het bijwerken van uw telefoon . Druk op de "Menu" toets op uw Curve telefoon en klik op "Opties ". Klik op " Mobile Network " en markeer " Sprint . " Druk op de toets "Menu " en klik op " Profiel bijwerken . " Wacht tot het proces te voltooien en klik op "OK . " Poging om een internetverbinding op uw computer met behulp van uw Curve vestigen .
Hard Reset

In sommige gevallen kan er een fout 678 worden opgelost door harde het resetten van uw BlackBerry Curve . Als je hard reset de telefoon , wordt geen van de data veranderd . De instellingen blijven ook hetzelfde . Laat de telefoon op en verwijder de batterij . Vervang de batterij van de Sprint telefoon na een minuut . De telefoon schakelt automatisch aan en begint te laden wanneer de batterij wordt vervangen . Poging om tether de telefoon nadat het is volledig geladen .
Mobile Network Connection

Als uw Sprint Curve niet is aangesloten op een mobiele dataverbinding , een fout 678 kan optreden . Druk op de toets "Menu " en klik op " Verbindingen beheren . " Klik op het veld " Mobile Network " controleren en het is groen . Twee pijlen moeten verschijnen aan de bovenkant van het scherm om aan te geven de verbinding tot stand wordt gebracht . Als de pijlen niet verschijnen, harde reset uw telefoon en poging om een internetverbinding op uw computer met behulp van de telefoon vast .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een USB-modem Dete…
·Hoe maak je een router brug me…
·Hoe het opzetten van een exter…
·Hoe te Vonage Internet Get on …
·Windows XP Modem Help 
·Hoe maak je een kabelmodem geb…
·Instructies over hoe je een DS…
·Hoe maak je een 9 - Pin Null M…
·Verschillen tussen een 56K mod…
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
Verbinding maken met een Admin Linksys W…
  Netwerken Articles
·Hoe naar Port - Forward Met een Linksys 
·Hoe stel ik een statisch IP-adres op een…
·Hoe maak je een draadloze netwerkadapter…
·Hoe een geaggregeerde SONET Weergave op …
·Welke voordelen biedt een Managed Switch…
·Hoe configureer ik een Netgear FVS114 ? 
·Powerline Ethernet probleemoplossing 
·Hoe kan ik zoeken voor Wireless Hot Spot…
·VMware Kan niet pingelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com