Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik een laptop Hook om een Desktop PC
een laptop aansluiten op een pc is een wat moeilijk proces voor iemand die niet vertrouwd is met computers . Het proces is vaak lang en frustrerend, omdat de verbindingen werken niet altijd . Wanneer de twee computers doen verbinden , maar het maakt het werken waard , omdat het mogelijk is om snel bestanden tussen twee computers . Gelukkig , een duidelijke methode beschikbaar om te volgen op de twee computers draadloos of via een bekabelde verbinding aansluiten . Deze verbinding zal duren gedurende de levensduur van de computers en het delen van bestanden te maken in een handomdraai . Wat je nodig hebt
Draadloze router
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
vaste verbinding
1

Sluit een Ethernet- kabel aan op de grote sleuf die lijkt op een telefoonsnoer sleuf aan de achterkant van de PC . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de sleuf op de laptop . Kopen van 2

Open het Configuratiescherm in het menu Start . Open de map ' Netwerk-en Internet-verbindingen " , dan het" Setup Home Network " programma .
3

Volg de instructies voor het aansluiten van de laptop op de pc computer . Herhaal hetzelfde proces op de laptop . Zorg ervoor dat u bestands-en printerdeling inschakelen op beide zijden van de verbinding .
Wireless Connection
4

Controleer of de draadloze router is aangesloten op het internet . Open het Configuratiescherm in het menu 'Start' . Dubbelklik op het tabblad netwerkverbindingen . Selecteer het programma " Draadloze verbindingen " en dubbelklik erop.
5

Zoek het tabblad met de titel " Geavanceerd " op de bovenkant van het venster . Klik op het tabblad " Geavanceerd " . Klik op de ' Computer naar computer ' optie . Soms wordt deze verbinding heet een ad hoc -netwerk .
6

Zoek en klik op het tabblad " Wireless Networks" op het menu dat wordt geopend vanaf de computer naar computer -knop . Zoek de knop die zegt " Preferred Networks . " Klik op de knop 'Toevoegen' . Maak een naam voor het draadloze netwerk . Zorg ervoor dat u dezelfde naam gebruiken voor de pc en de laptop . Hit " OK " om het draadloze netwerk te creëren .
7

Open de laptop en open het Configuratiescherm . Klik op de ' Netwerkverbindingen ' map in het controlepaneel . Klik op de knop die zegt " Draadloze netwerken weergeven . " Het netwerk dat u hebt gemaakt met de PC moet verschijnen onder draadloze netwerken . Raak de knop " Configure " en klik op " OK . "Dit zal de laptop draadloos verbinding maken met de PC . Voer de wizard Netwerk instellen in het regelpaneel voor beide computers . Volg de aanwijzingen voor bestands-en printerdeling .
< br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te verbinden twee computer…
·Wat is een client - server -co…
·Hoe Network Systems Verbeter 
·Hoe een SSRS rapport publicere…
·Hoe Hook Up een CAT5 kabel 
·Hoe de Memory opheffen op een …
·Hoe maak je een draadloze verb…
·De beste manier om een ​​DVD o…
·Gebruik van een UTP-kabel 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wireless Internet Security Opties 
·Toegang krijgen tot de Point Range Exten…
·Hoe kan ik Haak een router Tot mijn comp…
·Wat is het verschil tussen een Dual Band…
·Hoe het opzetten van SSL op een Domino S…
·Hoe maak je een Comcast modem Light Prob…
·Hoe kan ik een verloren Admin Password R…
·Hoe te blokkeren Mijn IP-adres Van getra…
·Hoe kan ik Zoek Network switches in een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com