Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
DDNS functies
Dynamic Domain Name System , DDNS , is een werkend protocol voor lokale netwerken als het internet . DNS werkt als een telefoonboek . Een telefoonboek besluit namen om telefoonnummers . DNS lost IP ( Internet Protocol ) adressen aan domeinnamen . IP-adressen toegewezen aan websites als www.my - web - site.com zijn dynamisch , het IP- nummer kan veranderen . Dus DDNS wordt gebruikt om de domeinnaam , die niet verandert , associëren met het IP adres dat wel . DNS
DDNS updates DNS updaten wanneer het IP-adres verandert van een ISP .

Een website zal een IP- adres hebben en DNS zal de domeinnaam koppelen aan het IP-adres . Maar van tijd tot tijd , kan dat IP- adres te wijzigen , omdat de ISP ( Internet Server Provider ) een nieuw adres kan uitgeven , en de DNS- server moet zich bewust zijn van die worden gemaakt . De DDNS -server biedt deze functie . Het betreft een herziening van de IP- adres, zodat de aangesloten servers onmiddellijk ontvangt de informatie . Dit maakt het netwerk om de verbinding met het internet te behouden .
Network Address Translation ( NAT ) op Twitter NAT gebruikt DDNS en ddclient om IP-adressen te koppelen aan domeinnamen .

Geen twee bedrijven of personen op het internet kan het zelfde publiek IP-adres delen . Ze kunnen echter dezelfde private IP adres delen . Dat komt omdat het prive IP -adres is meestal verborgen achter een firewall , een beschermende protocol te Nochtans houden publieke toegang .

, Kunnen bedrijven hun eigen IP -adres niet gebruiken voor toegang tot het internet . Zij hebben behoefte aan een openbaar adres te gebruiken . Dit is wat NAT doet . Het duurt een openbaar nummer en zet deze om in een prive-nummer , of een prive naar publiek .

NAT
gebruikt DDNS door de DNS- naam van de server om het IP-adres bij te werken . Dit is mogelijk omdat de domeinnaam is statisch , maar verandert niet . Sommige DDNS-providers gebruiken ddclient om de DDNS -provider staat het openbare IP-adres van waaruit de datastroom van oorsprong zijn, dat is een prive-adres te laten .

Dus, zoals het IP-adres verandert het IP-adres is nog steeds verbonden aan het domeinnaam , en ddclient identificeert het private IP -adres gekoppeld aan de domeinnaam aan de vereniging te voltooien .
DDNS en Active Directory
active directory regelt domeinen met DNS en DDNS .

Microsoft heeft DNS opgenomen in hun Active Directory- kader. Active Directory is een netwerk management tool . Zij woont op een speciale server met de naam van een domeincontroller die fungeert als de centrale server voor het netwerk .

Active Directory
controleert de gebruikers en computers , en het maakt gebruik van DNS om alle apparaten te registreren op het domein , zodat andere computers kan hen de toegang . In deze hoedanigheid , DNS is meer dan een vertaler , het is een organisator in het netwerk .

DDNS updates DNS en DHCP als er veranderingen zijn op het netwerk . Het maakt het mogelijk het onderhoud te laten plaatsvinden met weinig of geen verstoring van het netwerk , of met geen onderhoud door een beheerder .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe Network Cable Stekkers Wir…
·Hoe te verbinden 2 computers m…
·Hoe je DHCP Superscopes Creër…
·Hoe de netmask Bepaal 
·Hoe je User Authentication Tes…
·How to Set Up een Home Compute…
·Hoe te Cluster PCS 
·Wat is een Wire Beheer Paneel …
·Hoe je netwerk Windows XP Home…
  Related Articles
Wat zijn de functies van de Cisco ISR -r…
VoIP functies 
Wat zijn de functies van een router op h…
Wat zijn de primaire functies Gebruikt d…
Hoe het opzetten van DDNS Met een router…
Hoe het opzetten van een DVR met DDNS DM…
Hoe Set Up DDNS Met Zoom X6 
Hoe je DHCP functies uitschakelen 
Wat zijn de functies van een UTP-kabel ?…
  Netwerken Articles
·Wat is Linksys SpeedBooster ? 
·Hoe kan ik Alles blokkeren pop-ups ? 
·PCI Wireless Vs . PCI Express Draadloze 
·Hoe te verwijderen van een Windows Netwo…
·Hoe gegevens Encryption instellingen wij…
·Hoe een Netgear Netwerk uitbreiden 
·Hoe te Lock My Time Warner Modem 
·Wat is het doel van een computer Router …
·Wat zijn de voordelen van een SSL Certif…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com