Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Windows DNS Gereedschap
DNS ( Domain Name System ) is de naam van het IP ( Internet Protocol ) resolutie systeem , net als een telefoonboek besluit namen om telefoonnummers . Elke keer dat u wilt toegang tot het internet , zul je bepaalde IP-nummers nodig hebt om dat te doen , zoals een IP-adres voor de computer en een gateway -nummer ( de deur uit van het netwerk ) . Het DNS nummer is het eerste aanspreekpunt van het lokale netwerk naar een ISP ( Internet Service Provider ) . Basic Diagnostic Tools
Basic diagnostische instrumenten uitvoeren eenvoudige maar doeltreffende diagnostiek.

Enkele eenvoudige tools worden gebruikt voor DNS- operaties . Zij kunnen verschillende functies .

NSLOOKUP
( nameserver lookup ) voert queries op een computer die de DNS -programma hosts . Dit programma zal het netwerk IP-adres van de computers opzoeken op het internet . U kunt het ook gebruiken om een domeinnaam te zetten in een IP-adres .

DIG
(domein informatie groper ) is een andere basis diagnostisch instrument dat functioneert als een vervanging voor DNS nslookup . Veel andere gereedschappen gebruiken het omdat het een consistente output formaat dat maakt het makkelijk om automatisch te ontleden , of breken , informatie .
Over All Diagnostics
Diagnostische instrumenten kan ook komen in de vorm van een suite .

Naast elementaire diagnostische instrumenten , zijn een reeks instrumenten die worden gebruikt om te helpen toezien op een DNS-systeem . DNS- Expert is een commerciële DNS diagnostisch hulpprogramma van het softwarebedrijf Men & Mice .

DNS- Expert is een uitgebreide all - in-een diagnostisch hulpmiddel voor DNS . Het is een functioneel hulpmiddel , omdat de rapporten die het produceert zijn ook gemakkelijk te begrijpen . Zowel netwerk admins en netwerk techs kan dit.

Het vervult ook andere functies te gebruiken . Het kan DNS , DHCP ( domeingastheer control protocol ) en het IP -adres management te doen . Een ander kenmerk is DNS- analyse en monitoring , die laat zien welke hosts op het netwerk en hoe ze presteren . Op dit moment is het echter alleen beschikbaar voor Windows en Mac OS .
DNS Management Systemen
DNS management systemen kunnen uitgebreid netwerk tools hebben .

ander aspect van DNS-controle gaat over netwerkbeheer . DNS kunnen computers voor verbinding met andere netwerkapparaten . Het vertelt computers in een netwerk waar de domeinnaam diensten programma zich bevindt . Een programma dat kan werken in deze hoedanigheid is Ganymedes .

Ganymedes
beheert netwerk directory services , zoals NIS ( netwerk-informatie -systeem , dat is een netwerk administratie systeem ) , DNS en LDAP ( Lightweight Directory Access Protocol ) . De Ganymedes server bevat een database van het netwerk directory gegevens, die gebruikers en beheerders kunnen bladeren en bewerken met behulp van een client -interface .

NetInfo
is een commercieel product dat meer dan 15 netwerk diagnostische hulpmiddelen heeft in een gecentraliseerde interface . NetInfo brengt bedrijven een manier om het netwerk downtime te reduceren of te elimineren . Het werkt door te laten netwerkbeheerders , of web-programmeurs , en ISP's nauwkeurig te isoleren storingen , vereenvoudigen het verwerken van diagnostische gegevens en het verhogen van de interne veiligheid van het netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een thuisnetwerk O…
·Hoe kan ik een computer toe aa…
·Hoe te gebruiken Net Send to C…
·Hoe de machine wijzigen in Win…
·Hoe maak je een kat Wire 5 Mod…
·Hoe je Cisco Switches handmati…
·Hoe kan ik mijn lokale Netwerk…
·Hoe Hook Up een laptop naar ee…
·Voordelen van een Client-Serve…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe maak je een HP Laptop met Windows XP…
Netgear Wireless - N Router WNR2000 en W…
Hoe kan ik configureren van een Cisco -r…
Hoe Hook Up een draadloze router om Wind…
Hoe je DNS op de Linksys WRT300N zoeken 
How to Set Up een router van Belkin in W…
Hoe te gebruiken WiFi Crack Gereedschap 
  Netwerken Articles
·Teracom VoIP Training 
·Hoe maak je een Network Address Change 
·Meest populaire VoIP-providers 
·Wat is een Port Probe ? 
·Schakel Monitoring Software 
·Hoe om uw draadloze netwerk signaal Verh…
·Hoe maak je een Cat6 in het groen 
·Routing in Mobiele ad hoc netwerk 
·Hoe kan ik een Dell Optiplex Gx60 Ethern…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com