Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe het opzetten van Shared Files
Bestanden delen kan een zeer nuttige bron zijn terwijl u op een netwerk , ongeacht of het om een ​​werk -groep met een paar computers of als het een groot netwerk dat verschillende servers en werkstations heeft . File sharing is een onderdeel van bijna alle netwerken , want het geeft gebruikers de mogelijkheid om bestanden tussen mensen over te dragen , zodat elke persoon kan informatie bijdragen aan het document . Instellen van bestandsdeling hoeft niet te worden uitgevoerd door een beheerder van het netwerk , zolang je doet het delen op uw eigen computer . Instructies
1

Navigeer naar de locatie die u wilt instellen van de gedeelde map en het bestand . Klik met de rechtermuisknop op de map gebied en selecteer " Nieuw " en selecteer vervolgens "Map ". Geef de map iets dat je gemakkelijk zal herinneren . Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer " Delen en beveiliging . " Het venster mapeigenschappen wordt geopend en je hebt twee opties genoteerd , ofwel of "Doe deze map niet delen " " Deze map delen . " Klik op de " Deze map delen " en de dozen en knoppen in het midden van het venster zal toegankelijk zijn .

Type 2 worden in de " Share naam " in het eerste vak voorzien voor u . Maak deze naam iets gemakkelijk voor mensen om te onthouden , maar ook relateren aan de aard van de documenten die u waarschijnlijk in het. Wilt u een bepaald aantal gebruikers die toegang hebben tot deze map tegelijk opgeven, klikt u op de " Toestaan ​​dat deze het aantal gebruikers " knop en selecteer het aantal gebruikers . Als u wilt dat iedereen in staat zijn om toegang tot deze map en de bestanden , laat de standaardoptie " Maximaal toegestane " geselecteerd .
3

Klik op de knop " Permissions " en de permissies venster voor de map zal verschijnen . Deze set van permissies zal zijn voor toegang tot de map en het zal meestal de "Iedereen " gebruikersnaam voorgeselecteerd . Naar de bodem , zal je boxen die u kunt controleren om de toestemming in te stellen voor de groep "Iedereen " , dus plaats een vinkje in het vakje " Volledige controle " , klik op " Toepassen" en " OK " op de bodem hebben van de permissies venster .
4

Klik op het tabblad 'Beveiliging' aan de bovenkant van het venster mapeigenschappen . Dit tabblad beveiliging zal u toelaten om de toestemming van wat gebruikers kunnen doen met de bestanden die in uw gedeelde map instellen . Standaard , moet het de "Administrator " en het " Systeem " user accounts te hebben en deze permissies moet al zijn ingesteld . Klik op " Add " en dit zal de " Select gebruikers , computers of groepen " venster waarin u kunt selecteren wat gebruikers die u toegang wilt hebben te openen . Typ de gebruikersnaam van de persoon in het vak ' Geef de objectnamen te selecteren " en klik op" Namen controleren . " De user account naam moet onderstrepen . Als het is, klik op "OK . "

Klik 5 op de machtigingsniveaus voor de gebruiker aan de onderkant van het tabblad ' Beveiliging ' . Als je wilt dat ze in staat zijn om het document alleen te wijzigen , klikt u op " Wijzigen" en dit zal automatisch de optie "Write" , zodat de gebruiker en wijzigingen aanbrengen in het document en ook kopiëren en documenten verwijderen uit de map . Klik op " OK " aan de onderkant van het venster mapeigenschappen .
6

Zoek het document of de documenten die u wilt delen , klik met de rechtermuisknop op en kies 'Kopiëren'. Navigeer naar de gedeelde map en klik met de rechtermuisknop en selecteer " Plakken " om het bestand of de bestanden in de map plaatsen . De bestanden worden automatisch de machtigingen voor de gedeelde map erven .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De voordelen van dedicated ser…
·Hoe Network XP Pro Met XP Home…
·Hoe een IP- wachtwoord wijzige…
·Hoe de XP Password Policy Verw…
·Mijn Mac zal geen verbinding m…
·Hoe maak je een bladeserver Zo…
·Hoe je netwerk Windows XP Home…
·Hoe de Memory opheffen op een …
·Hoe Set Up Call Waiting on a c…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Procurve Switch Password Reset 
·Ik kan geen verbinding tot Sprint Wirele…
·Hoe maak je verbinding een NextG PCMCIA …
·De Beste Externe Geluidskaarten 
·Hoe maak je een WAP54G Configure 
·Hoe maak je een kat Crimp 5E kabel 
·Hoe maak je automatisch inschakelen Java…
·Hoe Bewerken de MAC Filter List op een D…
·Hoe maak je een Network Infrastructure b…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com