Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Onder welke omstandigheden moet Netwerkbeheerders gebruiken DHCP ?
Dynamic Host Control Protocol ( DHCP ) is een dienst die client -adressen voorziet in IP-netwerken . DHCP kan verschillende stukken van informatie voor een cliënt te bieden, zodat eenmaal aangesloten , kan hij toegang krijgen tot de volledige toegestane bereik van de diensten van de specifieke netwerk . Niet alle netwerken hebben een DHCP-server , maar verschillende indicatoren bestaan ​​die zou leiden tot een netwerkbeheerder om DHCP te gebruiken op zijn netwerk . Network Management

Als het netwerk heeft meer dan alleen een paar klanten , met behulp van DHCP is efficiënter dan het handmatig configureren van elke klant met een hardcoded IP-adres . Handmatige configuratie is zowel tijdrovend en foutgevoelig , en de automatisering van het IP-adres uitgifte is waar DHCP uitblinkt . DHCP kan ook uitgeven netwerk gateway adres en naamserver adressen , waardoor wijzigingen in het netwerk gestroomlijnd .
Netwerk Wijzigingen

Netwerk onderhoud
kan veranderingen veroorzaken aan het aanpakken van de structuur van het netwerk . Wanneer dit gebeurt , kunt u een wijziging van de configuratie van de DHCP-server te maken met minder inspanning dan het zou duren om alle client-computers die verbinding maken met het netwerk te veranderen . Dit is een tijdbesparende functie voor gevallen waarin veel van het netwerk onderhoud of aanpassingen nodig .
Gebruiker Productivity

DHCP
kan een netwerkbeheerder te maken aanpakken van veranderingen zonder computer van een gebruiker naar beneden voor onderhoud . Dit bespaart de gebruiker de verergering dat dergelijke downtime oorzaken en gevolgen productiviteit van de gebruikers op een positieve manier . Elke positieve invloed op de productiviteit heeft een positieve impact op de bedrijfsresultaten ook.
Documentation

Network documentatie
is belangrijk voor elke netwerkbeheerder , en DHCP maakt dit deel van de administratieve taak efficiënter . Als elke machine heeft zijn eigen handmatig geconfigureerde IP -adres , moet iemand de documentatie van die machine heeft welk adres houden . DHCP vermindert de documentatie belasting door het dynamisch toewijzen van adressen binnen een toegewezen bereik . Op deze manier maakt het niet uit welke machine welk adres heeft op een bepaalde dag , het maken van documentatie en het oplossen van problemen eenvoudiger .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een 2Wire Reset to…
·Hoe maak je een cd-drive via e…
·Windows 2008 Admin Tools 
·Hoe kan ik mijn lokale Netwerk…
·Hoe maak je een Managed Switch…
·Nadeel van Thin Client Network…
·Wat is het intranet ? 
·Hoe te verbinden Cat 5 & Quad …
·Redenen om Segment een LAN 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Proxyverificatie Informatie 
·Client Side Validation Vs . Server Side …
·Kan een ISP Zie de VPN bandbreedte ? 
·Hoe te verbinden via WiFi met een laptop…
·How to Set Up een ZyXel Router 
·Hoe het opzetten van een Security Templa…
·Hoe de Real VNC Server Install 
·Hoe maak je verbinding met een kabelmode…
·Hoe Corporate Internet Usage Monitor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com