Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
DNS Problemen met Vista
Windows Vista introduceerde een aantal verbeteringen netwerken die zijn ontworpen om de snelheid en betrouwbaarheid van internetverbindingen te verbeteren . Helaas , te wijten aan een aantal bugs en ​​hardware onverenigbaarheden , zijn er af en toe problemen met de DNS ( Domain Name System ) servers die zich voordoen wanneer u probeert verbinding te maken met zowel de bekabelde LAN-verbindingen en draadloze Wi-Fi -verbindingen . De meeste DNS problemen met Vista zijn gering en eenvoudig opgelost in slechts een paar stappen . DNS Cache Beschadigde

DNS problemen vaak hun oorsprong in de cache . Na verloop van tijd , kan de DNS -cache beschadigd raken waardoor problemen met de DNS in Vista . Om de cache te wissen en zo de problemen op te lossen , moet een opdrachtprompt worden gelanceerd als een beheerder . Zodra de opdrachtprompt belastingen , typt u " ipconfig /flushdns " om de DNS cache te legen .
No Connection Zonder Router Reboot

Veel gebruikers van Windows Vista
rapporteren DNS problemen in eerste instantie de oprichting van een DHCP ( Dynamic Host Configuration Protocol )-verbinding met hun router . Een oplossing voor dit probleem is om gewoon handmatig de router waarop de Windows Vista- machine probeert verbinding te herstarten . Dit wist de DNS- adressen en legt een nieuw adres aan de computer . Als het een desktop computer , een andere oplossing is om handmatig de DNS-adressen die de computer gebruikt .
Conflicten met draadloze kaart of Ethernet Controller Checksum offload

Windows Vista is niet compatibel met een aantal functies die zijn gebundeld met populaire draadloze kaarten en Ethernet-controllers . In het bijzonder kan checksum offload functies problemen veroorzaken wanneer Vista probeert een DNS-adres eenmaal aangesloten op het internet te vernieuwen . Om deze problemen op te lossen , gewoon de checksum offload functie uit te schakelen .
Firmware Problemen

Veel Vista DNS problemen kunnen worden opgelost door simpelweg het updaten van de firmware van de router . De firmware is de software die werkt op de router . Als een oude versie van de firmware is geïnstalleerd , zal deze problemen met Windows Vista veroorzaken . Windows Vista maakt gebruik van een verbeterde TCP /IP ( Transmission Control Protocol /Internet Protocol ) stack procedure die DNS adressen oproepen op een andere manier dan Windows XP . Deze updates voor de TCP /IP- stack van de procedure noodzakelijk het hebben van de nieuwste router firmware geïnstalleerd .
Conflicten met LAN-verbinding

Als Windows Vista wordt gebruikt om verbinding met het internet via zowel een bedrade LAN-verbinding en een draadloze verbinding Wi - Fi , is het mogelijk dat de bekabelde LAN-verbinding problemen kunnen leiden bij een poging om een DNS-adres te bereiken door middel van een draadloze verbinding Wi - Fi . Dit probleem ontstaat omdat het bedrade LAN -verbinding , zelfs wanneer losgekoppeld , wordt een IP-adres als het is gebruikt in het verleden . Dit geeft problemen bij Vista probeert verbinding te maken met internet op een draadloze verbinding , omdat het de voorkeur de snellere , bekabelde verbinding . Om dit op te lossen , gewoon de LAN-verbinding uitschakelen als u de computer in een draadloze omgeving .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe om te doen Spoofing 
·Hoe maak je een site Search Ba…
·Hoe te WebDAV inschakelen op I…
·Voordelen & Nadelen van Wirele…
·Hoe maak je Stuur een gratis S…
·Comcast's Eisen voor Modems 
·Hoe om te bepalen Als Comcast …
·Uitleggen SSL 
·Hoe kan ik FLV -bestanden conv…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe te Toegang blokkeren tot websites me…
Linksys Wireless Adapter problemen 
  Netwerken Articles
·Hoe te Sync Over Ethernet 
·Hoe te Videogames streamen on USTREAM 
·Heeft de Belkin N Router Basic vereisen …
·Hoe ACR te meten voor een Cat 5 kabel 
·Hoe je twee internetverbindingen Samenvo…
·Hoe de router gebruiken in een Toshiba S…
·Lengte van een effectieve Cat 5 -kabel 
·Hoe maak je een Netgear Firewall gebruik…
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com