Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe een Britse proxy
Sommige websites kunnen niet worden bekeken van buiten het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld bepaalde streaming tv-kanalen . De oplossing is om uw computer te werken via een Britse proxy . Een proxy is een machine die relais internetverkeer . Wanneer u uw computer instellen om te werken via een Britse proxy , alle van de websites die u zien hun gegevens naar de proxy , die vervolgens doorgeeft aan de computer . Dus wat de site betreft , bent u gevestigd in het Verenigd Koninkrijk . Wat je nodig hebt
Computer
breedbandinternetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Enter " proxy list " in een zoekmachine . Kies een van de resultaten en navigeer totdat vindt u een lijst van volmachten gesorteerd per land . Sommige van deze websites geven alleen links naar websites die een proxy- dienst , terwijl anderen geven de volledige proxy-adres , wat zoiets zou moeten uitzien 123.45.67.89:80 of 123.45.67.89 port 80.Please zie bronnen hieronder voor een voorbeeld . < Br > Pagina 2

Blader door de lijst van de volmachten gesorteerd per land en kies er een die is in het Verenigd Koninkrijk .
3

Ga naar het menu Extra en klik op Internet-opties als je Internet Explorer . Klik op het tabblad Verbindingen en klik op LAN -instellingen . Schakel het vakje Instellingen automatisch detecteren en vink het selectievakje Een proxyserver doos . In het vak adres , het IP- adres dat u in stap 1 (tot de dikke darm ) en vervolgens het poortnummer ( of het deel van het adres na de dubbele punt ) in het vak Poort .
4

Ga naar het menu Extra als u Firefox gebruikt , en selecteer Opties . Klik op het pictogram Geavanceerd en dan op het tabblad Verbindingen . Klik op Instellingen en controleer vervolgens de Handmatige configuratie van proxy -knop . Typ vervolgens het IP-adres en poort in het vak HTTP Proxy .
5

Ga in het menu Extra als je je Opera gebruikt , klik dan op Voorkeuren , Geavanceerd vervolgens Netwerk . Klik op Proxy Servers , die een dialoog zal openen om de proxy- instellingen in te stellen . Gebruikers van andere browsers moet op zoek naar een soortgelijk menu .
6

Sluit het instellingen menu en typ een webadres in uw browser om te controleren of de internetverbinding werkt nog steeds . Als het niet , probeer dan een andere Britse proxy totdat je er een vindt die werkt . Gefeliciteerd, je kunt nu UK streaming video en soortgelijke websites .
7

Gebruik een web - based proxy als je wilt een eenvoudiger alternatief . Dit is een gemakkelijke manier om een ​​Britse IP -adres zonder enige instellingen te wijzigen . De proxy lijsten in stap 1 wordt een aantal bevatten . Klik gewoon op de link om u naar de proxy webpagina. Deze bevat een vak waarin u het adres dat u wilt surfen voeren . Echter, ze niet werken meestal voor tv-streaming .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik het internet op een…
·Hoe vindt mijn Router Aantal 
·High - speed Internet Tools 
·Snelste Dial Up Internet Vs . …
·Wat doet de computer Term Cook…
·Hoe maak je een Java- versie w…
·Hoe te Domeinnamen Transfer Me…
·Kan Twee Modems werken op een …
·Hoe te herstellen Facebook Pag…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·CAT -4e Vs . CAT -5e Ethernet -kabels 
·Hoeveel is een Exabyte ? 
·Beschrijf een sessie tussen twee compute…
·Netwerk Tuning Software 
·Hoe je twee Cisco routers om verbinding 
·Linksys zal niet toestaan ​​IP Vernieuwi…
·Hoe te gebruiken Microsoft Ping 
·Hoe kan ik een Ethernet Switch Installee…
·Hoe maak je een tweede computer verbindi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com